Din ce trăiește Marina Voica, la 86 de ani. Artista nu primește pensie de la stat

Marina Voica a ajuns deja la admirabila vârstă de 86 de ani, iar artista este la el de plină de entuziasm și bucurie ca întotdeauna! Cu toate că duce o viață liniștită, bucurându-se de fiecare zi, după o carieră impresionantă care s-a întins de-a lungul a 5 decenii, Marina Voica nu primește pensie din partea statului!

Marina Voica nu primește pensie de la stat
Marina Voica nu primește pensie de la stat

Atunci când vine vorba despre cele mai iubite și emblematice voci din istoria muzicii românești, numele Marinei Voica este printre cele mai cunoscute și importante. Acum, iubita artistă a ajuns deja la admirabila vârstă de 86 de ani, fiind la el de plină de entuziasm și bucurie ca întotdeauna! Cu toate că duce o viață liniștită, bucurându-se de fiecare zi, după o carieră impresionantă care s-a întins de-a lungul a 5 decenii, Marina Voica, o voce atât de emblematică în muzica românească, nu primește pensie din partea statului!

Potrivit celor de la libertatea.ro, artista trăiește din pensia de urmaș pe care o ia după decesul tragic al soțului ei, doctorul Viorel Teodorescu.

„Sunt bine, fericită și o duc bine, vă mulțumesc! Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială”, a declarat Marina Voica, conform sursei citate.

 Marina Voica nu primește pensie de la stat

Artista locuiește de câțiva ani pe o proprietate superbă din Breaza (Valea Prahovei), unde are o casă. Marina Voica se declară mulțumită cu viața ei, spunând că nu are regrete.

„Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața”, a spus Marina Voica, conform sursei ctate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net