Marina Voica, apariție electrizantă la cei 87 de ani ai săi. În ce ipostază a fost surprinsă îndrăgita solistă

Ultima actualizare:

Marina Voica, apariție electrizantă la cei 87 de ani ai săi! Prezentă în cadrul unei emisiunii, solista a reușit să facă un show de zile mari, amintind de vremurile bune, semn că reușește să se mențină într-o formă de zile în ciuda vârstei! Iată în ce ipostază a fost surprinsă!

Marina Voica, apariție electrizantă la cei 87 de ani ai săi
Marina Voica, apariție electrizantă la cei 87 de ani ai săi

Marina Voica, apariție electrizantă la cei 87 de ani ai săi

Marina Voica, născută la 3 septembrie 1936, într-un București plin de viață, este un adevărat simbol al muzicii și teatrului românesc. De-a lungul carierei sale de peste șase decenii, ea a cântat, a jucat și a dansat în numeroase spectacole de teatru, filme și producții muzicale, câștigând aprecierea publicului și a criticilor deopotrivă.

Cu toate că Marina Voica a strălucit în lumea artistică prin prestația sa vocală și prin calitățile sale actoricești remarcabile, ea a rămas întotdeauna modestă și devotată pasiunii pentru artă.

În tinerețe, Marina Voica a fost o prezență strălucitoare pe scena muzicală, cucerind inimile publicului cu vocea sa minunată și farmecul ei. Ea a colaborat cu mari artiști români și a participat la evenimente muzicale și teatrale de prestigiu. Rolul său în muzicalul „Cântăreața cheală" de Eugène Ionesco este doar unul dintre numeroasele momente memorabile din cariera sa. De-a lungul anilor, Marina Voica a evoluat și s-a adaptat, rămânând în continuare o prezență admirabilă în lumea artistică.

Iată că recent artista îndrăgită de o lume întreagă a avut o apariție electrizantă la cei 87 de ani ai săi! Prezentă în cadrul emisiunii „Petrecem românește” moderată de Mirela Vaida, artista a cântat și a dansat ca în tinerețe, de parcă timpul nu și-ar fi pus deloc amprenta asupra sa. 

Imaginile au fost postate de Mirela Vaida pe Instagram și au reușit să îi impresioneze pe fani, care cu siguranță așteaptă să vadă momentul integral difuzat la televizor.

Cu toate că Marina Voica a strălucit în lumea artistică prin prestația sa vocală și prin calitățile sale actoricești remarcabile, ea a rămas întotdeauna modestă și devotată pasiunii pentru artă. Din păcate, la vârsta de 87 de ani, cântăreața a ajuns piele și os, ea cântărește acum doar 39 de kilograme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net