Cum arată și ce face fiica de 20 de ani a fostului politician Crin Antonescu

26 ianuarie 2022

Irina Antonescu, fiica fostului politician Crin Antonescu, a ├«mplinit 20 de ani, iar aceasta a ├«nceput s─â se preg─âteasc─â pentru o carier─â de succes ├«n afara grani╚Ťelor acestei ╚Ť─âri. 

image

Crin Antonescu s-a retras dup─â scena politic─â din Rom├ónia acum 5 ani, dar acesta ├«nc─â reu╚Öe╚Öte s─â capteze aten╚Ťia publicului prin prisma importan╚Ťei pe care acesta a avut-o ├«n via╚Ťa politic─â. Acesta fiind ministru al Tineretului ╚Öi Sportului, dar ocup├ónd ╚Öi func╚Ťia de pre╚Öedinte al Partidului Na╚Ťional Liberal, ├«n perioada curprins─â ├«ntre 2009 ╚Öi 2014. De asemenea, acesta a fost ╚Öi candidat la alegerile preziden╚Ťiale din anul 2009, unde s-a clasat pe locul al treilea.

Irina Antonescu, o ├«mp─âtimit─â a vacan╚Ťelor scumpe ├«n str─âin─âtate

Fiica lui Crin Antonescu a studiat ├«n cadrul ╚ścolii Britanice din Bucure╚Öti, iar la finalizarea studiilor liceale, aceasta s-a mutat ├«n Bruxelles, unde s-a stabilit al─âturi de mama sa vitreg─â, fostul europarlamentar Adina V─âlean, aceasta fiind comisar european pentru transporturi ├«n comisia von der Leyen, ├«ncep├ónd cu decembrie 2019. 

Dup─â ce aceasta ╚Öi-a ├«ncheiat sejurul ├«n Bruxelles, a luat primul avion pentru a ajunge pe teritoriul Regatului Unit, unde a ├«nceput s─â studieze la o ╚Öcoal─â costisitoare, University of King din Anglia, potrivit Antena 3.

În timp ei în Anglia, aceasta și-a dezvoltat pasiunile și hobby-urile, Irina Antonescu fiind pasionată de călătorit și modă, într-un mod specific vârstei.

Recent, aceasta ╚Öi-a petrecut un sejur chiar ╚Öi ├«n Fran╚Ťa, unde a reu╚Öit s─â se bucure de razele soarelui. ÔÇ×M-am ├«ndr─âgostit de St. Tropez. Mi-a╚Ö dori s─â nu mai plec niciodat─â de aici. Deja pl─ânuiesc urm─âtoarea vacan╚Ť─â pe Coasta de AzurÔÇŁ, a scris Irina Antonescu pe contul ei de Instagram.

De asemenea, aceasta se bucur─â ╚Öi de aten╚Ťia urm─âritorilor ei pe Instagram, unde prime╚Öte sute de aprecieri din partea fanilor, mai ales dup─â ce posteaz─â locurile ├«n care aceasta ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â vacan╚Ťa de lux. 

stanga
dreapta
irina antonescu 5 jpg
irina antonescu 4 jpg
irina antonescu 6 jpg
irina antonescu 8 jpg
irina antonescu 3 jpg
irina antonescu 9 jpg
irina antonescu 10 jpg
irina antonescu 2 jpg
irina 1 jpg
irina antonescu 7 jpg

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg