Cum arată și ce face fiica de 20 de ani a fostului politician Crin Antonescu

Ultima actualizare:

Irina Antonescu, fiica fostului politician Crin Antonescu, a împlinit 20 de ani, iar aceasta a început să se pregătească pentru o carieră de succes în afara granițelor acestei țări. 

image

Crin Antonescu s-a retras după scena politică din România acum 5 ani, dar acesta încă reușește să capteze atenția publicului prin prisma importanței pe care acesta a avut-o în viața politică. Acesta fiind ministru al Tineretului și Sportului, dar ocupând și funcția de președinte al Partidului Național Liberal, în perioada curprinsă între 2009 și 2014. De asemenea, acesta a fost și candidat la alegerile prezidențiale din anul 2009, unde s-a clasat pe locul al treilea.

Irina Antonescu, o împătimită a vacanțelor scumpe în străinătate

Fiica lui Crin Antonescu a studiat în cadrul Școlii Britanice din București, iar la finalizarea studiilor liceale, aceasta s-a mutat în Bruxelles, unde s-a stabilit alături de mama sa vitregă, fostul europarlamentar Adina Vălean, aceasta fiind comisar european pentru transporturi în comisia von der Leyen, începând cu decembrie 2019. 

După ce aceasta și-a încheiat sejurul în Bruxelles, a luat primul avion pentru a ajunge pe teritoriul Regatului Unit, unde a început să studieze la o școală costisitoare, University of King din Anglia, potrivit Antena 3.

În timp ei în Anglia, aceasta și-a dezvoltat pasiunile și hobby-urile, Irina Antonescu fiind pasionată de călătorit și modă, într-un mod specific vârstei.

Recent, aceasta și-a petrecut un sejur chiar și în Franța, unde a reușit să se bucure de razele soarelui. „M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe contul ei de Instagram.

De asemenea, aceasta se bucură și de atenția urmăritorilor ei pe Instagram, unde primește sute de aprecieri din partea fanilor, mai ales după ce postează locurile în care aceasta își desfășoară vacanța de lux. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net