Cum încearcă Simona Halep să se refacă după divorț. Toni Iuruc a devenit o „nălucă” după separarea de tenismenă

Au avut parte de o nuntă ca în basmele cu prinți și prințese, iar vestea separării lor a venit ca un fulger, mai ales pentru cei care îi iubesc și îi apreciază. Deși a trecut ceva timp, Simona Halep a început să se refacă ușor, ușor, spre deosebire de Toni Iuruc.

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, Simona Halep a fost văzută, recent, în compania familiei sale, la un restaurant din Capitală. Tenismena noastră se pare că are sprijin moral pentru a putea să treacă mai ușor peste divorțul de Toni Iuruc. S-au bucurat împreună de momente frumoase, au luat masa, după care au plecat cu toții spre casă. De menționat este faptul că Simona Halep nu a avut nicio prezență masculină în apropiere, în afară de persoanele din familie. 

Toni Iuruc nu are pe nimeni alături

Spre deosebire de tenismena noastră, Toni Iuruc nu are același noroc. Fostul soț al Simonei Halep a fost surprins de unul singur, într-o benzinărie, abătut și puțin cam trist, pesemne că nu s-a recuperat după separarea de tenismenă.

Ce a spus Rică Răducanu despre divorțul celor doi

Rică Răducanu a mărturisit că separarea dintre cei doi a survenit ca urmare a faptului că nu prea stăteau mult timp împreună și că o căsnicie la distanță este greu de menținut în timp. 

Citește și - Simona Halep, mesaj surprinzător pentru Mouratoglou! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

„Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea. E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a spus Rică Răducanu pentru ego.ro.  

„Nu numai Simona Halep a divorțat, după doar un an de căsnicie. Și Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist, tot stilul ăsta a pățit, cu prima soție. El era plecat din țară, săracul, a umblat pe la echipele din străinătate, pe la Real Madrid, iar ea era pe aici, pe acasă, nu stătea cu el. Întâmplarea face ca Simona Halep și Gheorghe Hagi să fie machedoni, dar nu e o regulă. Treaba e că ești om, iar mulți sportivi plecați cu lunile de acasă au pățit acest necaz”, a mai spus Rică Răducanu.

Ce nu ar fi putut accepta Simona Halep, în căsnicia cu Toni Iuruc

La un moment dat, în presă s-a scris că Simona Halep ar fi fost extrem de dezamăgită de faptul că Toni Iuruc nu poate să aibă copii, motiv pentru care nu ar fi putut trece peste acesta aspect, care ar fi fost și motivul principal al separării dintre cei doi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net