Colecția de mașini a Simonei Halep, cea mai titrată jucătoare de tenis a României

Simona Halep a ajuns la un total de 38,97 de milioane de dolari, bani proveniți doar din câștigurile obținute din tenis. Acest lucru o clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depăşită doar de către surorile Williams.

Ce avere are Simona Halep  

Însă, averea celei mai titrate jucătoare de tenis a României a fost rotunjită și de veniturile din afacerile imobiliare, astfel încât a fost estimată la 46-50 de milioane de dolari. Așa că, nu este de mirare că Simona Halep are o colecție de mașini fabuloasă.

Poate părerea însă surprinzătoare pasiunea Simonei Halep pentru mașini dacă ne gândim la faptul că tenismena a reușit să ia permisul abia din a treia încercare. “Am susţinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de 2 ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut 24, l-am luat. La examentul practic nu am avut însă probleme!”, declara cu ceva vreme în urmă aceasta. Și cu toate acestea, colecția de mașini a Simonei Halep valorează peste un million de euro.

Simona Halep are 8 mașini în colecția sa

Simona Halep a devenit la începutul anului 2017 ambasador Mercedes-Benz în România. Astfel, vedeta tenisului românesc feminin s-a alăturat seriei de ambasadori ai brandului în România: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu și Cătălin Ștefănescu.

Halep a optat să conducă un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé în prima parte a anului 2017, însă a avut la dispoziție o suită de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durată cu Mercedes-Benz România. “Simona Halep reprezintă un exemplu de pasiune pentru performanță și excelență sportivă și suntem mândri să facem echipă cu ea în anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atât Simona, cât și Mercedes-Benz România au același țel – să fim The Best, iar asta face acest parteneriat să fie unul autentic și o potrivire perfectă pentru ambele părți,” declara în 2017 Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.

Un alt bolid de lux care face parte din colecția de mașini a Simonei Halep este un Aston Martin DBX.  Este masina pe care Simona Halep si-ar fi cumparat-o cu ocazia logodnei cu Toni Iuric. Pentru această mașină, tenismena a scos din buzunar în jur de 250 000 de euro.

Citește și - Simona Halep prosperă! Doar nu credeați că scandalul de dopaj o va dărâma

Anul trecut, atunci când Simona Halep și-a sărbătorit a 31-a aniversare, a primit din partea companiei BMW o mașină de lux din seria BMW M, drept cadou. Este vorba despre un BMW Z4 vopsit în culoarea San Francisco. „Cu mare bucurie sărbătorim astăzi ziua de naștere a campioanei noastre Simona Halep.Este o adevărată onoare pentru echipa Automobile Bavaria să vă fie alături astăzi și să vă ureze la mulți ani cu sănătate, fericire și multe victorii! Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din familie”, a spus BMW pe Instagram de ziua Simonei Halep.

"O mașină sport irezistibilă cu două uși, care întruchipează tot ce ar trebui să fie un roadster. O mașină sport irezistibilă cu două uși, care întruchipează tot ce ar trebui să fie un roadster", descrie BMW pe site-ul lor oficial. Halep a mulțumit la acea vreme lui BMW pentru mașină într-una dintre poveștile ei de pe Instagram.

Din colecția de mașini a Simonei Halep mai fac parte un Mercedes-Benz CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un SUV Range Rover sau un Mercedes-Benz GLE 450 AMG.

Cine este iubitul Simonei Halep, dupa divortul de Toni Iuruc

După divorțul de Toni Iurec, se pare că Simona Halep nu a suferit foarte mult. Ea și-a găsit rapid un nouu iubit. Persoane apropiate tenismenei spun că este vorba de Arnaud Restifo, partenerul ei de sparring. În ultimele luni, cei doi petrecând foarte mult timp împreună și, astfel ajungând să fie foarte apropiați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net