Simona Halep prosperă! Doar nu credeați că scandalul de dopaj o va dărâma

Ultima actualizare:

Simona Halep, 31 de ani, nu trăiește cel mai bun an, în plan sentimental sau profesional. În domeniul antreprenorial, însă, faimoasa campioană la tenis dă lovitură după lovitură.

Divorțul și suspendarea din activitatea sportivă nu sunt un capăt de drum

Simona Halep și familia au construit un imperiu financiat în zona Dobrogei, arată Adevărul. Pe lângă terenuri, jucătoarea de tenis și-a investit banii câștigați din tenis și în industria hotelieră: deține un complex turistic pe litoral, în Mamaia Nord, un hotel la Năvodari și altul la Brașov. De asemenea, sportiva deține și o pensiune în Poiana Brașov.

Mai mult, se vorbește și despre mai multe complexe imobiliare, inclusiv în sectorul 2 al Capitalei. Faptul că Simona Halep este prinsă într-un scandal uriaș de dopaj nu împiedică familia Halep să își mărescă afacerile. Acum, o firmă deținută de Stere Halep, tatăl Simonei, a câștigat o licitație pentru achiziția unui teren foarte valoros în orașul Murfatlar, potrivit Ziua de Constanța.

Nu rata nici: Andreea Răducan, acuzată pe nedrept de dopaj în 2000, i-a transmis un mesaj Simonei Halep

Potrivit Primăriei Murfatlar, o firmă în care asociați și administratori sunt Stere Halep și Cherața Halep au achiziționat un teren în suprafaţă de 1.770 mp, pentru suma de 95.200 de lei cu TVA.

Înființată la data de 20 mai 1993, firma deținută de familia Simonei Halep are ca obiect principal de activitate Fabricarea pâinii, fabricarea prajiturilor și a produselor proaspete de patiserie. De-a lungul vremii, Simona Halep a câștigat peste 40 milioane de dolari din premii, fiind depățită în istorie doar de surorile Serena și venus Williams.

Acuzată oficial de dopaj, Simona este suspendată provizoriu din tenistul profesionist. Simona Halep riscă între 2 și 4 ani de suspendare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg
preschimbare permis de conducere jpeg
politia sua pexels pixabay jpg
Legume fructe FOTO Shutterstock
serpi jpeg