Când va reveni Simona Halep. Ion Țiriac îi plânge de milă: „Făcea 10 milioane de euro pe an. Cine i le dă înapoi”

Ultima actualizare:

Ion Țiriac îi plânge de milă Simonei Halep. Fostul mare jucător de tenis spune că, în urma suspendării, sportiva pierde milioane de euro. Afaceristul a precizat și când o vom vedea din nou pe teren pe constănțeancă.

Când va reveni Simona Halep. Ion Țiriac îi plânge de milă
Când va reveni Simona Halep. Ion Țiriac îi plânge de milă

Simona Halep este suspendată provizoriu și așteaptă încheierea procesului, după ce a fost depistată pozitiv la turneul US Open 2022. Ion Țiriac crede că fosta lideră mondială nu s-a dopat în mod conștient.

„Care doping? Adică una la 31 de ani începe să ia doping acum? Ce să facă cu dopingul? Însă este încâlcită treaba, macularistica asta te ține ani și ani, iar pe urmă nu poți să spui cine e de vină.

Cine e de vină pentru șase luni, opt luni, un an, cât nu o să mai joace? Ea într-un an face 10 milioane de euro. Cine i le dă înapoi? Are destul, nu e o problemă că moare de foame“, a precizat Țiriac, potrivit Adevărul.

Când ar putea reveni Simona Halep

Afaceristul în vârstă de 83 de ani a fost dezamăgit de decizia Simonei de a-și apăra echipa cu orice preț. Totodată, acesta a precizat și momentul când crede că sportiva ar putea reveni pe teren.

„Ea a făcut un gest... a spus: «Nu-mi atingeţi echipa!». Cum să nu-ţi atingă nimeni echipa când tu habar nu ai ce mănânci? Ce bei când te antrenezi? Ăia au responsabilitatea.

„O să o vedem din nou pe teren peste 2-3 ani. Nu vedeţi că până în ziua de azi ea nu a putut să depună toate probele? Că să se ducă la producător, iar producătorul (n.r. - al suplimentelor alimentare contaminate) să spună: «Da», iar după aceea să vină cu producătorul la o comisie... Când ajunge totul măcar la TAS?

Responsabil nu e nimeni după ce TAS îi spune că are dreptate şi că nu e vina ei. Alea 5-6-8 luni din viaţa ei cine le plăteşte? Nimeni! Din viaţa Andreei Răducan cine a plătit lunile alea? Nimeni! Unui sportiv de nivelul ăsta trebuie să îi dai şi puţină credibilitate“, a precizat Ion Țiriac.

Simona Halep n-a mai jucat tenis de 5 luni

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) nu a mai jucat tenis de la finalul lunii august a anului trecut, de la US Open, unde a pierdut în primul tur.

La finalul turneului newyorkez, românca a fost testată antidoping, iar în octombrie a fost anunțată că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanță interzisă. Acum, românca este suspendată provizoriu și așteaptă încheierea procesului și reabilitarea sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net