Simona Halep, apariție de milioane în Dubai! Cum s-a afișat campioana pe o plajă de lux

Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, încearcă să își ocupe timpul într-un mod util în această perioadă, până când primește rezultatul final în scandalul de dopaj. Campioana noastră combină antrenamentele cu distracția în Dubai, în timp ce colegele ei din circuitul WTA concurează zilele acestea la Australian Open.

Săptămâna trecută, Simona Halep a făcut o serie de antrenamente intense la Dubai, ca să se mențină în formă în timpul acestei pauze competiționale impuse în urma scandalului de dopaj. După ce a dat tot ce a avut mai bun la antrenamente, sportiva a decis să își ia o pauză și să își reîncarce bateriile, ca să uite de faptul că nu poate participa la turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Citește și: Imagini cu ”palatul” Simonei Halep din Poiana Brașov. Valorează peste jumătate de milion de euro

Simona Halep, apariție de milioane în Dubai

În ziua în care colegele ei începeau competiția, Simona Halep s-a afișat pe o plajă de lux din Dubai. Maioul cu dungi de la Celine a fost accesorizat cu o pereche de ochelari de soare, conform Prosport. A mers la „Burj Al Arab Open Beach” și le-a arătat urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare o imagine spectaculoasă cu faimosul hotel Burj Al Arab.

Multă lume crede că Simona Halep speră să i se ridice în curând suspendarea, ca să poată participa la turneul WTA 1000 de la Dubai, care este programat în perioada următoare, în intervalul 19-25 februarie 2023.

Uite și: Simona Halep, mesaj surprinzător pentru Mouratoglou! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Cum a câștigat mulți bani în Dubai

Acest loc este unul dintre preferatele Simonei Halep din mai multe motive. În anul 2018, a fost numită ambasadoarea companiei Dubai Duty Free, cea care se ocupă de gestionarea magazinelor duty-free din Dubai, dar care este și sponsor al turneului WTA din capitala Emiratelor Arabe Unite.

„Este unul dintre turneele mele preferate pentru că am câștigat de două ori, am jucat câteva meciuri foarte tari aici și abia aștept primul joc. Este o nouă provocare de fiecare dată când ajung aici.

Îmi plac terenurile, atmosfera și știu totul despre turneu. E un lucru incredibil că fanii au avut permisiunea să intre la meciuri. Suntem recunoscători să avem publicul aproape pentru că fanii ne dau energie. Ne ajută mereu, este senzațional”, spunea Simona Halep anul trecut, despre turneul din Dubai, tot conform Prosport.ro.

Vezi și: Monica Iagăr, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Ca să-și spele imaginea trebuie să ...”

Anul trecut, după ce i-a amintit la conferința de presă că a jucat prima dată în Dubai în anul 2012, Simona Halep a glumit cu jurnaliștii, susținând că asta arată cât de bătrână este, de fapt, spre deliciul celor prezenți la conferința de presă.

”A trebuit să așteptăm toată ziua să jucăm. Până să ies pe teren, m-am uitat la niște meciuri, pentru că a început să îmi placă tenisul mai mult.

Am stat în camera de hotel, am mai ieșit afară să iau o gură de aer, nimic special. E destul de plictisitor să aștepți cinci-șase ore ca să joci”, a mai spus Simona Halep, în timpul turneului din Dubai din 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net