Cum o cheamă, de fapt, pe Neti Sandu. În buletinul ei scrie total altceva

Cine nu o cunoaște pe Neti Sandu de la rubrica horoscopului de la Pro TV? Dar v-ați întrebat vreodată care este numele ei real? Numele ei „de scenă”, cel pe care o strigă toată lumea, nu este și cel din buletin.

Care este numele adevărat al lui Neti Sandu / Foto: Arhiva Click!
Care este numele adevărat al lui Neti Sandu / Foto: Arhiva Click!

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani, este un nume foarte cunoscut în televiziunea românească, mai ales că toți românii urmăresc rubrica horoscopului de la Pro TV. Atunci când vine vorba despre astroloaga cu o carieră de 26 de ani, internetul abundă despre întrebarea dacă Neti Sandu poartă perucă, în ciuda faptului că a declarat de nenumărate ori că nu. Și totuși, un alt lucru pe care mulți nu-l știu, este faptul că numele ei „de scenă”, cel pe care o strigă toată lumea, nu este și cel din buletin. Care este numele adevărat și de la ce vine Neti?

Cum o cheamă, de fapt, pe Neti Sandu

În buletin, Neti Sandu se numește, de fapt, Aneta, nume primit în onoarea nașei sale de botez, așa cum se obișnuia pe atunci și cum se mai practică și în ziua de azi. Atunci când a început să apară pe micile ecrane, i s-a sugerat să îl schimbe, pentru a prinde mai bine la public.

„De la Aneta, care este un diminutiv. De la Ana, Anette, în franțuzește. Aneta nu mai pare un diminutiv. Când zici Aneta, unde e diminutivul? Dacă ai pus a' la final, l-ai făcut serios. Așa mă și simt, copilul care, de fapt, este serios! Nașa mea avea numele acesta, Neti. O mai chema Ana. Mamei mele nu i-a plăcut Ana și a zis: «Uite, să o cheme Aneta!». Așa s-a gândit ea! I-a plăcut Neti și atunci mi-a zis Neti, dar a lăsat numele acesta ca să nu o supere pe nașă. Așa era pe vremuri! Atât, simplu! La școală! (n.red. o mai striga lumea Aneta).

De când am venit la Pro TV, Florin Călinescu a zis: «Să îți zicem Neti! Nu îți zicem Sandu Aneta, așa cum te cheamă. Aici e altfel!». Am rămas cu Neti Sandu. Nu mi-am zis eu așa. Pentru numele de scenă, da. (n.r. Florin Călinescu este cel care a numit-o așa prima oară la Pro TV) Așa se nasc toate! Da, Neti este un apelativ, numele mic. Este frumos, îmi place!”, a declarat Neti Sandu pentru Ego.ro.

Totodată, interesant este și faptul că vedeta TV s-a născut pe 25 noiembrie, dar în cartea de identitate are trecută data de 24 noiembrie, la sugestia medicului care a adus-o pe lume. Neti Sandu a dezvăluit în trecut că mama sa a născut-o la miezul nopții, la ora 00:30, dar medicul i-a sugerat să o treacă cu o zi mai devreme ca să fie mai mare.

„Mama mea m-a născut la 00.30, la miezul nopţii, iar doctorul cu care a născut i-a sugerat să mă treacă pe 24, că să fiu cu o zi mai mare! Eu nu cred că mama a realizat că pe 25 este Sfânta Ecaterina, că ar fi contat să mă treacă în certificatul de naştere într-o zi cu un sfânt protector! Deci sunt născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12.30 noaptea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net