Dieta inedită a lui Neti Sandu. Ce secret are pentru îngrjiriea tenului

Ultima actualizare:

Într-un interviu recent, Neti Sandu a dezvăluit câteva dintre secretele frumuseții sale. Celebrul astrolog de la Pro TV a vorbit despre alimentație, dar și despre rutina pe care o are atunci când vine vorba de întreținerea tenului.

Dieta inedită a lui Neti Sandu. Ce secret are pentru îngrjiriea tenului
Dieta inedită a lui Neti Sandu. Ce secret are pentru îngrjiriea tenului

Recent, vedeta care cunoaște toate tainele horoscopului a împlinit 64 de ani. Neti continuă să se mențină într-o formă de invidiat, iar de curând a oferit câteva dintre secretele ei.

Până la 40 de ani, vedeta nu a folosit nicio cremă facială. În prezent, Neti este adepta produselor cosmetice naturale. 

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față.

Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka.

Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a povestit Neti Sandu la Vorbește Lumea.

Ce produse consumă Neti Sandu?

Când vine vorba despre dietă și alimentație, Neti Sandu consumă multe legume și fructe. Cu toate acestea, vedeta nu fuge de carne.

„Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele”, a mai povestit Neti Sandu.

Până la vârsta de 64 de ani, vedeta nu și-a făcut nicio operație estetică. Într-un interviu mai vechi, aceasta recunoștea că nu este „prietenă' cu intervențiile de acest gen, însă nici nu îi blamează pe cei care apelează la ele. „Pot să trăiesc cu mine așa!', spunea astrologul.

Neti Sandu a intrat în echipa Pro TV în urmă cu 25 de ani și este realizatoarea rubricii „Horoscop”. De 2 decenii, vedeta este nelipsită de la matinul de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net