Regimul secret pe care îl urmează Neti Sandu. Cum se menține vedeta Pro TV în formă

Neti Sandu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Pro TV se menține într-o formă de zile mari. Deși are 60+ ani, trecerea timpului parcă nu și-a pus deloc amprenta asupra ei. Rămâi în continuare alături de noi pentru a afla ce dietă ține vedeta. 

Neti Sandu, adevărul despre dieta pe care o ține / foto: Facebook
Neti Sandu, adevărul despre dieta pe care o ține / foto: Facebook

Astroloaga nu s-a sfiit să vorbească despre regimul pe care îl ține și să împărtășească cu cei de acasă faptul că dieta ei echilibrată îi permite să își satisfacă anumite pofte culinare. 

Neti Sandu: „Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe”

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Neti Sandu a vorbit despre regimul pe care-l urmează pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat. 

Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit.”, a explicat Neti Sandu, pentru viva.ro

Vedeta Pro TV a spus adevărul despre operațiile estetice 

În urmă cu mai mult timp, Neti Sandu afirma faptul că nu a apelat niciodată la bisturiu. Aceasta a mărturisit că nu concepe pentru ea aceste proceduri

„Nu, nu concep pentru mine, mi-ar plăcea să arăt bine, am zis, dar nu vreau să intervin cu nimic.”, a mai spus Neti Sandu, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net