Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Elodia de Cristian Cioacă? Emilia Ghinescu face dezvăluiri: „S-au cunoscut la secția de Poliție”

#Exclusiv Click!

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, celebra avocată, dispărută în urmă cu 17 ani, face dezvăluiri, exclusiv pentru Click! Femeia cu sufletul cernit de durere, fostă învățătoare, ne-a vorbit despre performanțele școlare ale Elodiei, elevă și studentă de nota 10, dar și despre unicul ei nepot, Patrick, care o evită total.

Emilia Ghinescu a fost învățătoarea fiicei ei

Emilia Ghinescu ne-a vorbit despre performanțele școlare ale fiicei ei, Elodia Ghinescu: 

„Eu am fost învățătoare la Zărnești, am fost, timp de patru ani, chiar și învățătoarea fiicei mele. Ea era tare serioasă, învăța foarte bine, era o elevă numai de 10. Îmi amintesc că, la sfârșitul anului, fiind mai mulți elevi de Premiul 1, pe ea am strigat-o a treia, ca să nu zică cineva că o favorizez.

Atât de tare s-a supărat, nu i-a mai trebuit nimic! Ea a absolvit și Facultatea de Drept cu medii aproape de 10. Drept recompensă, au numit-o în Barou, fără examen. În ultimul an a fost propusă să studieze în străinătate, dar în cele din urmă a fost trimit altcineva, pe relații. E, Știa franceză și germană. Iar engleza a învățat-o de la televizor, repeta după ei lecțiile”.  

Cum s-a îndrăgostit Elodia de Cristian Cioacă? Unde s-au cunoscut, de fapt?

Emilia Ghinescu ne-a mai dezvăluit și unde l-a cunoscut fiica ei pe viitorul soț: „Elodia s-a dus cu un infractor la Secția de Poliție din Brașov, și acolo s-a nimerit să dea peste Cristian Cioacă, așa a vrut soarta, să îi tăiat el calea.

Era un bărbat înalt, nu era urât, nu era prost, s-au plăcut, veneau mereu la noi la masă, i-am pus o ciorbă în față acestui om. Elodia a mai fost măritată cu un polițist, acela era însă tare fustangiu, de aceea l-a și lăsat. Lui i-a părut tare rău după Elodia, o iubea enorm!”

Cum își intimida Cristian Cioacă soția: „A încercat și cu mine”

Emilia Ghinescu susține că nu se teme de Cristian Cioacă, deși, la tribunal, la proces, el a încercat să o intimideze: „La tribunal, în timpul procesului, Cioacă s-a uitat fix la mine, în ochii mei, ca să mă intimideze. Elodia îmi povestea că așa făcea și cu ea. Nu m-am speriat, eram acolo în sală cu toată lumea. O singură dată m-a căutat la telefon. Atunci mi-a zis că în viață a făcut mereu ce a vrut. Apoi a zis că închide că are telefonul ascultat”, a mai menționat Emilia Ghinescu, exclusiv pentru Click!

Mesaj pentru fiul Elodiei

Emilia Ghinescu își adoră nepotul, pe Patrick, deși, după ce a fost înfiat de mătușa lui, sora lui Cristian Cioacă, el n-a mai vrut să-și vadă bunicii. Ea  are un mesaj pentru băiatul Elodiei: „Tare mi-ar plăcea să dea la Drept, să se facă avocat, ca mama lui, asta este singura mea dorință. Nu mai sper să mă viziteze, nu ne-am văzut de atâția ani, s-a înstrăinat. Dar, dacă într-o zi mă va căuta, aș fi tare fericită. Mi-a spus cineva care l-a văzut că are privirea Elodiei, că e frumos ca ea, dragul de el”, ni s-a mai confesat Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, exclusiv pentru Click!

Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat, în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției lui, avocata Elodia Ghinescu. Nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar trupul avocatei nu a fost găsit. Pe 22 august 2023, Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu instagram jpg
image png
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net