Cum s-a schimbat viața lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu după ce s-au căsătorit: „A contat fiecare pas”

La începutul lunii, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au spus marele „Da” în fața altarului. Și cum au avut prima apariție la petrecerea VIVA! 2024 după marele eveniment, cei doi au vorbit despre ce schimbări s-au produs în viața lor de la acel moment.

Cum s-a schimbat viața lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu după ce s-au căsătorit
Cum s-a schimbat viața lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu după ce s-au căsătorit

Vlad Gherman și Oana Moșeangu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viața lor, după ce au spus marele „Da” în fața altarului la începutul lunii iunie. Prezenți la un eveniment monden, petrecearea VIVA! 2024, după ce s-au căsătorit, cei doi au vorbit fără perdea despre schimbările care s-au produs în viața lor de la marele eveniment.

Se pare că pentru actor nu s-a schimbat nimic după nuntă, singurul lucru care s-a mai adăugat în viața lor fiind că poartă verighete:

Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după căsătorie

„Absolut nimic! (n.r. nu s-a schimbat) Nu s-a schimbat nimic, practic ne-am trezit la fel de frumoși de norocoși, s-a schimbat faptul că avem verighetele pe deget, iar cel mai important din tot acest eveniment a fost cununia religioasă, uniunea în fața lui Dumnezeu a fost cea mai importantă, ziua de după nuntă a fost ca orice altă zi”, a declarat Vlad Ghermen, pentru spynews.ro.

Oana Moșneagu, însă, este de altă părere. Actrița a recunoscut că simte că au avut loc schimbări semnificative în viața ei de când a spus „DA”:

„Pentru mine s-au schimbat niște lucruri, în sensul că cu fiecare etapă prin care am trecut împreună, de la cerutul mâinii mele, până la cununia civilă și ziua nunții, cumva în creierul meu cu fiecare etapă pe care o parcugeam mă simțeam din ce în ce mai aproape de el și simțeam că suntem din ce în ce mai uniți și lipiți cumva. Sunt oameni pentru care nu contează chestia asta, dar în creierul meu s-au întâmplat niște lucruri atunci când am zis de 3 ori DA, așa am simțit eu și a contat fiecare pas”, a mărturisit Oana Moșneagu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net