Cum se descurcă Monica de la Trupa Angels ca asistentă medicală: „Am făcut primele…”

#Exclusiv Click!

Monica Ene (36 de ani), jumătatea trupei Angels, se pare că este decisă se se reprofileze profesional după ce în această toamnă s-a înscris la o școală postliceală de asistente medicale. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit că își vede un viitor profesional în acest domeniu, asta după primele ore de practică pe care le-a avut în spital.

„Am început practica în spital. Am făcut și primele injecții la pacienți. Așteptam mult momentul ăsta pentru a vedea dacă mă regăsesc sau nu, să știu dacă sunt făcută pentru asta sau nu. După orele de practică pe care le-am avut până acum pot spune că mă regăsesc în meseria asta, am răbdare și curajul necesar. Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum”, a spus Monica Ene pentru Click!

Încredere din prima secundă

Bruneta ne-a mai dezvăluit că avut o relație profesională foarte bună cu primii săi pacienți și că emoțiile nu s-au instalat nici la ea, dar nici la ei când a trebuit să le facă injecție:

„Pacienții care au ajuns pe mâna mea nu au avut emoții pentru ca au simțit că sunt o persoană care are încredere în mine și nu le-am transmis nici o secundă nesiguranță. Am văzut diverse cazuri dificile în spital, persoane bolnave, foarte necăjite. Am vărsat și câteva lacrimi pe coridorul spitalului pentru că am realizat că avem mulți bătrâni care se chinuie foarte mult prin spitalele din România”.

Click! spune

Monica Ene a ajuns în atenția tuturor în urmă cu 15 ani când forma cu Raluca Blejușcă trupa Angels. Cele două au reușit atunci să rupă topurile muzicale și făceau ravagii cu piesele „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”. Însă, acele vremuri de glorie au apus pentru că acum fiecare are viața sa, Monica are o fetiță de 14 ani iar Raluca are cinci copii și un soț iubitor ce le oferă liniște sufletească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net