VIDEO De ce s-au despărţit fetele din trupa Angels

Ultima actualizare:

    Monica de la Angels s-a transformat completFoto: Captură Kanal D
Monica de la Angels s-a transformat completFoto: Captură Kanal D

La începutul anilor 2000, trupa Angels cunoştea succesul pe scena muzicală din România cu hitul ''Aşa-s băieţii''. Trupa formată din Raluca Ciocârlan şi Monica Ene a cunoscut culmile succesului datorită lui Costi Ioniţă, care a crezut în calităţile vocale ale fetelor.

''Aşa-s băieţii'', "Zăpăceşte-mă" şi "Toate fetiţele, mâinile sus" sunt cele mai cunoscute hit-uri lansate de cele două fete. Din păcate, la fel ca multe alte formaţii lansate în perioada de aur a muzicii româneşti, şi trupa Angels s-a destrămat la scurt timp de la formare.

După mai mulţi ani de la destrămarea formaţiei, una din componentele trupei Angels, Monica a decis să rupă tăcerea şi a vorbit despre adevăratele motive care au dus la decăderea trupei lor.

"Nimeni nu se aştepta ca două puştoaice de 13 ani să aibă un succes atât de mare şi atât de repede. Pe vremea respectivă exista şi trupa Andre şi eram puţin nesigure şi credeam că nu putem avea acelaşi succes ca si ele. Noi atunci nu conştientizan ce ni se întampla, lumea ne fugărea pe stradă, ne cereau până şi fire de par. Atunci, nu stăteam mai deloc cu familia. Eu şi cu Raluca am avut o relaţie frumoasă de prietenie si atunci cand ne-am despărţit, am vrut să avem aceeaşi relaţie frumoasă", a povestit Monica, fosta componentă a trupei Angels, la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Monica şi Raluca, pe vremea când făceau parte din trupa Angels
Monica şi Raluca, pe vremea când făceau parte din trupa Angels

Destrămarea formaţiei a fost provocată de faptul că Raluca nu a dorit sa facă niciun compromis pentru a rămâne în showbiz, aşa că a preferat să se retragă.

"Ştiu că ea îşi dorea sa cânte un alt gen muzical. Ea era forţată de producători să se îmbrace mai sexy, sa cânte un gen de muzică ce trebuia să transmită publicului anumite lucruri, iar ea a refuzat să facă aceste compromisuri şi de aceea a început încet, încet să se retragă. Pe ea o deranja ce vedea la concerte, simţea că lumea nu pricepe cum trebuie mesajele pe care le transmitea. S-au scris multe, că face parte dintr-o sectă, că s-a pocăit, dar nu e nimic adevarat. Ea ar putea sa aducă mai multe completări în acest caz. A reuşit să şocheze pe toată lumea când s-a retras şi de aceea au şi apărut aceste speculaţii de tot felul", a mai mărturisit Monica.

Ca să pună capăt speculaţiilor apărute în presă, mama Ralucăi, fosta colegă de trupă a Monicăi, a intrat în direct prin telefon şi a mărturisit motivele reale pentru care fiica sa s-a retras din cariera muzicală: ''Raluca are o viaţă liniştită, normală. Ea nu răspounde la telefon pentru că doreşte să fie lăsată în pace. Are trei copii, e fericită, merge la biserică. Pe ea nu o mai interesează deloc showbiz-ul. Nimeni nu ştie că ea a primit o ofertă în Sua, dar a refuzat pentru că i+a fost frică'', a dezvăluit mama Ralucăi, una din componentele trupei Angels, pentru Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net