Cum se înțelege Sore cu fostul soț, la mai bine de un an de la separare. Cât de implicat este bărbatul în creșterea fiicei lor, Erin: „Este realmente un tată..”

Sore Mihalache (33 de ani) parcă înflorește de când este singură. Artista se expune din ce în ce mai des pe rețelele sociale și își spune gândurile care îi dau târcoale.

Și-a propus și învață acum să își lase sufletul să vorbească în locul minții. Mânată de emoții, cântăreața pare să aibă acum mai multă înțelepciune și să fi ajuns la mai multă  maturitate în gândire. Sore a decis să lase ușa mereu deschisă pentru o mai bună dezvoltare a sinelui, pentru că niciodată nu este târziu să înveți anumite lucruri.

Câteva gânduri nocturne... Învăț de ceva timp să las mai mult sufletul să vorbească, în locul minții. Să ies din gânduri și să cobor în simțuri. Poate că sună absurd pentru unii, ușor pentru alții, dar pentru mine e un dans în care îmi găsesc echilibrul, observ. Sunt când emoție, când rațiune. Când impuls, când analiză. Și dacă în trecut simțeam că trebuie să fie doar într-un fel, pentru că „așa e bine”, am ales să fiu  în câte culori are spiritul meu, fără să îmi pară rău. Știți ce eliberator este? Poate că vine odată cu vârsta, poate vine odată cu îmbrățișarea sinelui, poate vine atunci când înveți să respiri și să înțelegi emoția. Cred că este important să lăsăm mereu ușa deschisă spre creștere, pentru că nu e niciodată târziu să (te) înveți”, este de părere Sore, care pare să fie deschisă să aibă grijă mai multă de sufletul ei.

Artista și tatăl fetiței sale, Mircea Julean, i-au luat pe mulți prin surprindere când au anunțat că se despart după 8 ani de relație, în vara anului trecut. Sore pare acum total refăcută după perioada mai grea din viața ei și păstrează o relație bună cu fostul ei partener de viață, având în vedere că amândoi își cresc fiica împreună și își doresc tot ce e mai bun pentru ea și să nu îi lipsească nimic.

Se înțelege bine cu fostul soț

Invitată în cadrul noului sezon al podcastului „Vorba lu Jorge”, Sore a făcut câteva declarații despre noua ei viață de după divorț. Artista i-a recunoscut lui Jorge că nu a plâns după fostul soț, că între ei doi despărțirea a fost foarte ok, acesta având o super relație cu fiica lor de 7 ani, Erin. La un an și ceva de la divorț, Sore e pregătită să aibă din nou încredere într-un bărbat.

Din momentul în care am devenit mamă, mi-am dorit să nu uit de faptul că sunt și femeie, că sunt și artist, și antreprenor, că am și eu planurile mele care nu au legătură cu zona parentală (...)

A fost o separare foarte frumoasă! Foarte frumoasă e poate exagerat spus, a fost în termeni foarte ok pentru că,  practic, despărțirea sau ruperea, sau relația consumată și încheiată, deja se terminase. Vreau să spun că practic nu am mai avut ce să sufăr pentru că dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse. Și a fost o separare foarte ok, pentru că am reușit să comunicăm foarte ok amândoi în momentul ăla, și de atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar. Și chiar i-am zis de curând că Erin îl vede ca pe un erou și are dreptate pentru că el pentru ea este ireproșabil!”, i-a povestit, foarte sinceră, artista lui Jorge în cadrul podcastului său.

Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât am fost înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte, eu cu el, la asta mă refer! Așa cum privesc eu din momentul ăsta, cu optica mea, lucrurile sunt mai bine decât erau!”, și-a mai deschis Sore inima în fața lui Jorge, artista arătându-se pregătită să aibă din nou încredere într-un alt bărbat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net