Sore are un nou membru în familie: „Am știut!”. Artista nu-și mai încape în piele de fericire

Sore (33 de ani) este foarte fericită! Familia ei s-a mărit cu un nou membru, iar fiica ei de 7 ani, Erin, nu își mai încape în piele de fericire.  

Artista Sore Mihalache are acum încă o fetiță! Este vorba despre un patruped pe care de când l-a văzut, nu și-a mai putut lua gândul de la el, și a știut că o să-l aducă acasă. Cățelușa, care le-a furat inima lui Sore și fiicei sale, se numește Goldie și între ea și stăpânele sale a fost dragoste la prima vedere.

„Ne-am luat un Golden Retriever! Nu o să vă vină să credeți unde mă duc acum. Era luni, adică acum câteva zile, îmi beam cafeaua dimineață și mi-a apărut o poză și timpul s-a oprit în loc. Am știut! Atunci am luat o decizie  pe care am tot amânat-o în toate aceste luni de când Dot nu mai este printre noi… Am pus mâna pe telefon, am vorbit 40 de minute cu doamna aceea foarte simpatică de la canisă și gata! Astăzi vine Goldie! Goldie este numele ei. Este numele dat de Erin, care nu că este încântată, este în extaz pentru că vom avea o nouă membră a familiei. Este pentru prima oară când avem un cățeluș fetiță!”, a povestit foarte încântată și Sore, în timp ce se ducea să ia cățelul din rasa Golden Retriever de la canisă.

Weekend-ul trecut a fost primul pe care l-au petrecut împreună în această formulă și s-au distrat de minune, Erin fiind nedezlipită de Goldie.

Sore și fiica ei au suferit mult după ce l-au pierdut pe Dot, patrupedul care a făcut parte din familia lor și i-a fost alături cântăreței timp de 12 ani.

Are o relație specială cu fiica ei

Sore și fiica ei, Erin, au o relație specială. Micuța este și ea pasionată de modă și îi place să pozeze, iar artista o implică în diferite campanii alături de ea. Așa s-a întâmplat și recent când mama și fiica au pozat împreună pentru o campanie „Back to school”.

E ceva magic la diminețile de școală… Drumul spre școală este momentul din zi în care ne povestim întâmplări, vise, dorințe, punem muzica noastră preferată pe drum, ne facem planuri pentru weekend… Nu sunt înnebunită după trezitul la 6, dar de fiecare dată când o las la școală și apoi merg mai departe pe drumul meu, am un sentiment de „Totul e posibil”. Chiar sper să își amintească de tradiția noastră matinală atunci când va fi mare, cum și eu îmi amintesc de mama mea mereu aranjată, cu noaptea-n cap, care făcea din drumul spre școală un prilej de distracție mamă-fiica. Cele mai tari moșteniri sunt amintirile, experiențele și faptul că le poți recrea este absolut neprețuit”, a ținut să povestească Sore, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net