Sore se mută din casa fostului soț! Uite cum arată noua locuință: e un dezastru total: «N-am scări, dar am parchet»

Sore are planuri mari cu familia, căci se vor muta cu toții într-o casă nouă, iar artista a început deja să renoveze de zor. Cântăreața are deja bătăi de cap cu spațiul achiziționat pentru că, la acest moment, arată complet nelocuibil. 

image
Sore se mută din casa fostului soț! E un dezastru total: «N-am scări»

Sore a împărtășit și fanilor pe Instagram odiseea prin care trece în ceea ce privește amenajarea noii case. Cântăreața visează ca totul să arate pus la punct, în cel mai scurt timp, mai exact până la sfârșitul săpătămânii viitoare, când se va muta cu fiica ei, din casa fostului soț, Mircea Julean.

Citește și: Sore, primul interviu după despărțire! Cum arată viața de femeie divorțată

Artista a dezvăluit urmăritorilor ei că este întru totul copleșită de acest proiect și se străduiește să finalizeze cât mai repede fiecare aspect. Casa în care Sore vrea să se mute este un haos total la acest moment, spațiul nu are pardoseală, în baie nu există chiuvetă, cadă, toaletă, iar geamurile sunt murdare.

Nu rata nici: Problema de sănătate ținută ascusă de Sore. „O am de la 3 ani”

 «Eu mă mut la finalul săptămânii, atât vă zic. Geamurile vor fi curate, gazonul pus, luminițele agățate și băutura în pahare pe masa de terasă. Draperii jaluzele vor și ele puse pe poziție, scară încă n-am, dar am parchet.»

Ups: Imagini din culisele «Dancing On Ice»! Așa ceva nu vezi pe micul ecran. Sore a căzut de nenumărate ori la repetiții

Sore a achiziționat toate materialele de construcție și a filmat procesul de «transformare» al locuinței, iar rezultatul credem că va fi unul spectaculos. 

Până la acel moment, artista supraveghează muncitorii, pentru a se asigură că fiecare detaliu al casei va arăta întocmai așa cum și-a dorit dintotdeauna. 

Sore a divorțat de soțul ei, Mircea Julean, după opt ani

Sore Mihalache a surprins pe toată lumea în urmă când a anunțat, în luna iunie a acestui an, că a decis să divorțeze de soțul ei, Mircea Julean Cei doi au împreună o fiică și păreau un cuplul foarte armonios, așa că toată lumea s-a întrebat care ar putea fi motivul din spatele unui asemenea gest. Artista a dat vestea prin intermediul unei postări oficiale pe Instagram. 

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r. fiica solistei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe rețelele sociale.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
avion american F-16 foto us air force
tomate negre romanesti jpg
image
image
image
image
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif