Cum se pregătește Cristina Bălan pentru vară? Artista ne-a spus unde o să petreacă concediul

#Exclusiv Click!

Cristina Bălan (42 de ani), câștigătoarea sezonului cinci al show-ului „Vocea României”, și ex-solista trupei Impact, ne-a mărturisit că este pregătită intens pentru vară. Artista merge periodic la sală și vrea să fie o mămică sexy cu trei copii.

„Pentru vară sunt pregătită de când mă știu. M-am născut vara, ador vara, căldura toridă de afară, soarele și cam tot ce ține de acest sezon. La sală merg de mulți ani, în prezent de 3-4 ori pe săptămână. M-am obișnuit în stilul acesta, nu pot sta fară să fac sport. Mă mențin în formă plus că am un tonus de invidiat”, a declarat Cristina Bălan pentru Click!

Vacanță în familie

Cristina Bălan ne-a mai mărturisit și cum o să își petreacă vara alături de familie: soț și cei trei copii: gemenii Toma și Matei, de zece ani și Nadeea de un an și jumătate:

„Anul acesta ne-am dori să mergem în Timișoara, orașul meu natal, unde n-am mai fost de câțiva ani. Lângă Timișoara s-a mutat și mama mea, la sat, și aș vrea să-i duc nepoții să se bucure de ei. Ea vine o dată la trei luni la noi și sunt conștientă că este un efort mare pentru ea. În rest cam nimic pentru că noi concediile și vacanțele nu prea sperăm să avem, doar cu copiii după noi, ceea ce e departe de relaxare”.

Click! spune

Cristina Bălan s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, în trupa Impact, alături de Rareș Timiș. În 2015 artista a câștigat „Vocea României”, în echipa lui Tudor Chirilă. Ex-solista trupei Impact s-a mutat în 2017 la țară, la doar 15 kilometri de București. Cu cei 100.000 de euro câștigați la „Vocea României”, solista a reuşit să-şi construiască o casă a ei, în care stă alături de familie şi de socrii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net