Motivul pentru care Cristina Bălan nu își dorește să mai devină mamă! Artista ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Cristina Bălan, fosta componentă de la trupa Impact, este o familistă convinsă. Artista este căsătorită cu soțul său, Gabriel, de aproape doisprezece ani, bărbat care o susține necondiționat în orice. Pentru că au crezut în iubirea lor încă de la început, cei doi au trei prichindei frumoși ce sunt mândria sufletelor lor: gemenii Toma și Matei, de zece ani opt luni, și Nadeea de un an și trei luni.

„De gândit exista gânduri cu privire la mărirea familiei, însă asta ar însemna să ne mutăm atenția de la Nadeea care încă este micuță. Deci, în viitorul apropiat sigur nu o să devenim din nou părinți.

Eu mi-aș dori vreo 5-6 copii dacă ar fi după mine dar vedem, nu avem nimic în plan cu privire la mărirea familiei în viitorul apropiat. O admir foarte mult pe Anca Serea de exemplu, dar sunt conștientă că trebuie și ceva situație financiara pentru asta”, a spus Cristina Bălan pentru Click!

Mamă cu suflet mare

Cristina Bălan își adoră copilașii și are mare grijă de cei doi băieți ai săi ce s-au născut cu sindromul Down. Așa că de multe ori, chiar dacă își mai doresc să devină părinți, iau în calcul cheltuielile necesare pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a unui copil.   

„Noi, eu și soțul meu, avem o situația aparte, gemenii încă nu sunt <așezați>, adică nu am găsit pentru ei centru, scoală…ceva aparte. Creșterea unui copil implică multe lucruri, noi vrem să le oferim celor mici tot ce li se cuvine”, a declarat Cristina Bălan pentru Click!

Click! spune

Cristina Bălan s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, în trupa Impact, alături de Rareș Timiș. În 2015 artista a câștigat „Vocea României”, în echipa lui Tudor Chirilă. Ex-solista trupei Impact s-a mutat în 2017 la țară, la doar 15 kilometri de București. Cu cei 100.000 de euro câștigați la „Vocea României”, solista a reuşit să-şi construiască o casă a ei, în care stă alături de familie şi de socrii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net