Dan Negru, mesaj subliminal despre rivalitatea dintre Vocea României și X Factor: „Oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin”

Ultima actualizare:

Sezonul cu numărul 11 al show-ului „Vocea României” a fost câștigat de Alexandra Căpitănescu, care l-a avut antrenor pe Tudor Chirilă. Finala emisiunii l-a făcut pe Dan Negru să aibă o reacție pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV și-a adus aminte că a cunoscut-o pe câștigătoarea „Vocea României” prin prisma altei emisiunii pe care o prezenta pe Antena 1.

Dan Negru a publicat un mesaj subliminal pe rețelele de socializare / Foto: Arhiva Click!
Dan Negru a publicat un mesaj subliminal pe rețelele de socializare / Foto: Arhiva Click!

Știm deja că Dan Negru este o prezență constantă pe rețelele de socializare și că nu ratează nicio ocazie să își împărtășească opiniile cu urmăritorii săi. Prezentatorul de la Kanal D a ținut să publice un mesaj și după finala „Vocea României”, unde câștigătoarea acestei ediții a fost nimeni alta decât Alexandra Căpitănescu. Se pare că tânăra a participat și la emisiunea prezentată de către el, cu ceva timp în urmă, pe Antena 1.

«O altă fetiță de la Next Star a luat Vocea de la Pro» mi-au spus azi dimineață foștii mei colegi de la Next Star. Alexandra, fetița de la Next Star și câștigătoarea de Voce mi-a amintit de una din cele mai mari bătălii de ambiții din istoria TV din România: Vocea vs X Factor. Acu’ că s-a prescris, e frumos de povestit. E o lecție despre ambiția de a te compara!

X Factor era un format internațional, costa mai mult decât Next Star care era format românesc. Țin minte breaking news acelor ani când Antena a cumpărat oamenii de la Pro cu ambiția că ei vor învinge Pro. Dar pentru că oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin, X Factor a fost unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV de la noi. În televiziune e ca-n viață, adevărata fericire costă puțin. Când costă mult, nu-i de soi bun”, a scris Dan Negru, pe pagina sa personală de Instagram.

Dan Negru: „A fi pe locul doi însemnă a fi primul care pierde”

În ceea ce privește concurența dintre cele două televiziuni, prezentatorul TV speră ca fostul său șef să se fi „liniștit” și că a renunțat la comparații: „E adevărat, bătălia din anii ăia dintre XFactor, Next Star și Vocea a închis-o altul care ne-a bătut pe toți: Suleyman Magnificul. Mă bucur pentru Alexandra, puștoaica de la Next Star care s-a făcut mare! Și-mi place să cred că bossul meu de atunci și-a găsit liniștea și a renunțat la comparații. I-am spus într-o zi vorba lui Ayrton Senna: «a fi pe locul doi însemnă a fi primul care pierde». Dar am învățat o lecție atunci: renunță la comparaţii, abia atunci o sa te bucuri de viață!”, a mai scris Dan Negru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net