Dana Marijuana are o nouă relație, la șapte luni de la moartea fostului iubit: „Avem planuri de nuntă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniela Coteanu, alias Marijuana (42 de ani) se pregătește să spună ”DA” în fața stării civile. Click! a aflat că artista urmează să se căsătorească. Cântăreața este îndrăgostită lulea de două luni, iar noul partener de viață a făcut-o să accepte și cererea în căsătorie.

cub dana marijuana png

Dana Marijuana are o nouă relație, la șapte luni de la moartea fostului iubit

Au trecut șapte luni de la moartea fostului ei iubit, însă Dana Marijuana a reușit să lase trecutul în spate, astfel că și-a făcut o nouă relație. Artista se gândește chiar și la căsătorie, atât de bine se înțelege cu actualul partener de viață.

Click! a stat de vorbă cu Dana Coteanu, cunoscută drept Dana Marijuana, și astfel am aflat că timpul chiar nu stă pe loc, așa că viața merge înainte.

„Atunci când treci prin asemenea lucruri, ai două variante în viață: ori te duci în jos, ori te ridici și mergi cu capul înainte. Eu am ales, în această situație, să merg mai departe. Nu l-am mai visat deloc pe fostul iubit, nu știu de ce, poate că așa a fost să fie și gata.

Consider că i-am rezolvat toate problemele spirituale pe care le-a lăsat pe această lume, ceea ce este un lucru bun. Îi doresc ca în următoarea viață să fie conștient. În momentul de față sunt bine, sunt cu cineva împreună. Totul datorită bunului Dumnezeu. El a avut grijă de mine și de sufletul meu.

De două luni suntem împreună, iar de cinci luni îl cunosc și toate lucrurile merg așa cum trebuie între noi doi. Iubitul meu mi-a cunoscut copiii, familia, este o relație serioasă, amândoi ne-am asumat defectele și calitățile unul față de altul.

Când ai un partener, trebuie să îl iei cu totul. O să vină și acel moment când o să ne și căsătorim. Avem planuri de nuntă, recunosc acest lucru. Mai avem puțin de așteptat. Nu așa imediat, cu pași mici și siguri spre un viitor bun împreună”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!.

Vezi si: Dana Marijuana a lansat clipul în care apare iubitul mort subit

Dana Marijuana a suferit enorm după moartea fostului iubit

În urmă cu șapte luni, Dana Marijuana declara că zilele sale nu mai au culoare, asta după ce fostul iubit, sportivul Daniel Burlacu, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a alunecat de pe o scară.

„Iubirea noastră-i veșnică și pură …suflet mare, bun și minunat, te iubim. Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume. Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață. Luni va fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru), pentru cine vrea să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la el. Iar înmormântarea va fi miercuri, începând cu ora 12:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scria Dana Marijuana, pe pagina de Facebook, la acea vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner carmen trandafir fiica png
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg