Danei Rogoz i s-au dat planurile peste cap! Cât de fericită e vedeta, pentru că cei doi copii se simt bine în casa de la Viscri! Cum arată acum!

Dana Rogoz (38 de ani) nu s-a panicat atunci când a primit vestea că zborul de azi pentru Roma i-a fost anulat. Actrița și-a schimbat planurile și tot a ajuns la destinație și este încercată de emoții de tot felul pentru că trăiește intens ceea ce i se întâmplă în ultimele zile.

„Ieri, planurile zile ni s-au schimbat brusc, când am primit mail că zborul programat pentru azi dimineață spre Roma s-a anulat. La Roma urma să avem o escală scurtă, apoi să ne continuăm zborul spre Marsilia, unde Radu și cu mine suntem invitați la un festival internațional de film.

Așadar, deși făcusem toate pregătirile pentru plecarea noastră de azi, a trebuit să plecăm de ieri seară. Și am plecat cu inima foarte strânsă, pe grabă, cu bagajul făcut  în ultima clipă, cu îmbrățișări insuficient de lungi date copiilor, care oricum protestau că „altul e planul”! Un lucru mi-a ieșit, totuși, în  graba aia, și anume rezervarea unei camere la acest super hotel de lângă aeroportul Roma Fiumicino...”, a povestit pe Instagram, Dana Rogoz, care s-a descurcat în cele din urmă și acum a ajuns la destinație.

Vedeta este într-o perioadă foarte bună, din toate punctele de vedere. Proiectele îi merg bine, iar de cea mai încântată este de casa de la Viscri, la renovarea căreia se lucrează intens.

Chiar weekend-ul trecut ea și familia ei, soțul, regizorul Radu Dragomir, și cei doi copii ai lor, Lia (3 ani) și Vlad (9 ani), s-au bucurat din plin de frumusețile de la Viscri. Au dormit în rulotă, în fața casei, pentru că deocamdată aceasta este încă în construcții, iar copiii s-au jucat cu tot felul de animăluțe care i-au făcut fericiți și s-au plimbat cu bicicletele pe dealuri, respirând aerul curat.

„Am adorat fiecare secundă petrecută împreună la Viscri”

Cel mai bun lucru pe care l-am făcut ieri a fost să ne decidem să plecăm de cu seară înspre Viscri. Așa că, de dimineață, ne-am trezit în rulota noastră, parcată în curtea casei, aflată încă în faza de renovare. Dar nu că e deja suficient de... minunat? O zi absolut superbă! Copiii țin în brațe mieluți gemeni născuți de o zi! Au văzut și mângâiat și iubit vaci, oi, vițeluș, tăuraș, pisici, câini, rațe, gâște, bibilici, iepuri de toate mărimile, s-au cocoțat pe baloții de fân, s-au plimbat cu bicicleta pe dealuri... efectiv am adorat fiecare secundă petrecută împreună la Viscri”, a povestit Dana Rogoz încântată de faptul că deja prinde contur casa pe care și-a dorit-o acolo și practic a salvat-o cu totul deși a fost avertizată că nu ar fi nicio șansă să mai poată face ceva cu ea. Iată că acum s-a ajuns deja la etapa în care căminul Danei Rogoz de la Viscri este în stadiu avansat de izolație termică.

Se lucrează intens!

Nu e deloc ușor să îți propui să salvezi o casă despre care cei mai mulți dintre săteni îți spun că nu mai are nicio șansă, fiind mult prea deteriorată. Pornești tot demersul cu inima strânsă, oricât de optimist ai fi din fire. Dar și dacă reușești... bucuria e nemărginită! Mai e încă mult de lucru, dar, totuși, s-au făcut progrese uriașe. De la colectarea apei care inundă casă, la subfundație, acoperiș, reconstrucția unui zid care căzuse cu totul și reabilitarea unuia care avea o crăpătură atât de mare, încât vedeai prin ea din casă - afară și invers. Așa că am ajuns la etapa de izolație și tocmai ce a ajuns vată bazaltică...

Ce trebuie să știți e că vata bazaltică nu arde, nu ia foc (!!!), ceea ce ne oferă un plus de siguranță, mai ales în cazul unor situații neprevăzute. Mai mult decât atât, ne ajută să economisim costurile pentru încălzire/răcire, deoarece păstrează un mediu plăcut în casă, indiferent de anotimp. Toată lumea vorbește în sat despre cum să încălzești, dar și despre cum să menții în aceste case vechi confortul termic. Noi vom încălzi cu sobe pe lemne și vom avea acest tip de izolare termică, cea mai recomandată de către toți meșterii cu care lucrăm”, a povestit vedeta despre cum merg construcțiile la casa pe care și-a dorit-o nespus.

Momentan, s-a scos molozul dintre etaje (așa se izolau pe vremuri casele) și urmează zilele acestea montarea vatei bazaltice. În perioada următoare, o să urc pe stories mai multe videouri cu montarea ei pas cu pas. Până atunci, vă las 10 fotografii de la fața locului”, a mai declarat, încântată, Dana Rogoz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net