Daniel Pancu își serbează astăzi ziua onomastică. Cum petrece alături de soție în această zi specială

#Exclusiv Click!

Petrecere mare astăzi în casele multor familii! Peste 1,3 milioane de români își sărbătoresc ziua onomastică. Printre aceștia se numără și Daniel Pancu (46 de ani) care își serbează ziua de nume, având în vedere că îl cheamă și Gabriel. Așa că, frumoasa lui soție, Andra Teodorescu, nu a uitat de această zi importantă din viața actualului partener de viață și a dorit să îi transmită <la mulți ani>, public, și pe contul său de Facebook, pe lângă momentele frumoase petrecute în doi.

Daniel Pancu este mai fericit ca niciodată în brațele actualei sale partenere de viață ,cu care s-a recăsătorit în urmă cu doi ani. Cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună și gustă din plin orice moment frumos din viața lor. Contactată de Click!, Andra Teodorescu ne-a dezvăluit cum petrece alături de soțul său în această zi.

„Astăzi este ziua de nume a soțului meu, așa că diseară vom petrece, cum petrecem toate evenimentele, noi doi acasă sau poate mergem să mâncăm undeva. Până atunci, până diseară, avem amândoi treabă. Cât privește cadoul de la mine, ce pot să spun, este că nu prea avem nevoie de ocazii neapărat speciale pentru cadouri. Ne surprindem zilnic, cu lucruri mici și gesturi frumoase. Noi doi sărbătorim fiecare zi și fiecare clipă”, a declarat Andra Pancu, pentru Click!

Daniel Pancu, la a doua căsătorie!

Fostul fotbalist al Rapidului Daniel Pancu a divorțat în urmă cu doi ani de Mihaela Stanciu. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, după o relație care a durat mai bine de 15 ani. Pancu și Mihaela erau căsătoriți din 2009 și au împreună doi copii, un băiat, pe nume David Andrei (în vârstă de 17 ani), și o fată, Maria Victoria (în vârstă de 12 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net