Rapidistul Daniel Pancu și Andra Teodorescu se pregătesc să devină părinți!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Poveste de amor mai ceva ca-n filme între manechinul Andra Teodorescu și fosta legendă rapidistă Daniel Pancu! Modelul i-a luat mințile fostului fotbalist încă de acum 20 de ani. Acesta și-a părăsit soția și pe cei doi copii pentru a fi cu dragostea vieții lui, Andra! Cei doi s-au căsătorit anul trecut și acum își doresc un copil.

Andra Teodorescu s-a căsătorit, anul trecut, cu Daniel Pancu Sursa: Facebook
Andra Teodorescu s-a căsătorit, anul trecut, cu Daniel Pancu Sursa: Facebook

Andra Teodorescu i-a fost ani de zile amantă lui Daniel Pancu, însă acum, de când i-a devenit și soție, este în culmea fericirii. Gurile rele s-au grăbit să o acuze pe frumoasa Andra că i-ar fi spart prima căsnicie lui Pancu. Acesta și-a părăsit prima soție, pe Mihaela, pentru dragostea lui tinerețe, Andra.

Frumoasa Andra, care apărut și pe coperta revistei Playboy, l-a vrăjit pe fotbalist, încă de acum 20 de ani, când au avut o relație pasională. Drumurile celor doi s-au despărțit, însă. În urmă cu doi ani, foștii iubiți s-au reîntâlnit și au reaprins flacăra pasiunii dintre ei.

Au făcut nunta anul trecut, în octombrie, iar toată lumea a crezut atunci că Andra este deja însărcinată! 

Andra, cum s-a schimbat viața ta de când sunteți soț și soție?

Cine spune că măritată ești doar dacă ai o hârtie la mână nu este adevărat. Cumva și tu simți, iar cel mai mișto și mai tare accesoriu la mine consider că e verigheta. Și inelul de logodnă.

E galant Daniel, romantic?

Da, este foarte romantic! S-au schimbat foarte multe. Ți se schimbă viața în momentul în care ai o relție pe care ți-ai dorit-o toată viața și în momentul în care ești cu persoana pe care o iubești. Sunt mulțumită, fericită! Fată de casă am fost tot timpul, doar că am fost singură mult timp.

Andra Teodorescu: „Nu sunt gravidă, sunt doar mai grasă, că mănânc!" 

Daniel a declarat că, la început, lui nu-i prea plăceau manechinele. Așa e?

Nu, nu mai e un secret! De fapt, toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Acum 20 de ani, eu eram model și Daniel mă urmărea la toate prezentările. Nu e ca și cum nu e familiarizat cu lumea modei. Chiar era adineauri un model pe scenă și a zis: uite, asta are așa atitudine cum aveai tu!

Toată lumea la nuntă a zis că ești însărcinată, așa e?

Nu, sunt doar mai grasă că mănânc. Mănânc de când am venit. O să vă anunț când voi fi însărcinată. Știu că au fost vreo trei valuri de știri, dar sunt puțin cam grasă.

Vă doriți copii?

Lucrăm, da, ne dorim foarte mult copii, mai greu la brătânețe. Acum sunt proceduri de fertilizare. Nu este un subiect pe care vreau să-l discut, nă la urmă nu am prejudecăți, nu mă interesează, apelez la orice trebuie ca să se întâmple. Deci nu e ca și când nu sunt de acord, asta am vrut să spun.

Daniel Pancu, la a doua căsătorie!

Fostul fotbalist al Rapidului Daniel Pancu a divorțat în urmă cu doi ani de Mihaela Stanciu. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, după o relație care a durat mai bine de 15 ani. Pancu și Mihaela erau căsătoriți din 2009 și au împreună doi copii, un băiat, pe nume David Andrei (în vârstă de 16 ani), și o fată, Maria Victoria (în vârstă de 11 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net