De ce roade se bucură Andreea Marin din grădina ei cu miresme. Ce mănâncă bio vedeta „surprizelor" chiar plantat de ea

#Exclusiv Click!

De un an și jumătate, Andreea Marin (49 de ani) este total schimbată. Vedeta afișează o siluetă de vis, cu 20 de kilograme în minus și se menține într-o formă de zile mari.

Prezentatoarea TV este extrem de încântată de faptul că grădina ei cu miresme a înflorit la propriu și a început să dea roade. Obișnuită să mănânce sănătos și bio, direct de la sursă, Andreea Marin ne-a povestit că deja s-a înfruptat cu o salată verde uriașă chiar din grădina ei și abia așteaptă să deguste tot ce răsare acum din producția proprie pe care chiar ea a sădit-o și supravegheat-o cu grijă. În plus, de oriunde merge și orice țară vizitează, Andreea Marin are grijă să aducă câteva semințe sau răsaduri de peste tot.

Andreea Marin, încântată de grădina sa

„E superbă grădina. Chiar ieri am făcut o salată verde uriașă, spanacul este gigant. Nu știu dacă ploile sunt de vină sau am ales niște semințe bune. E adevărat, semințele de spanac le-am adus din Italia, luate odinioară. A ieșit o bunătate. Roșioarele încep să crească, sunt la nivel de răsad mai mare și urmează să le mut. În această duminică mi-am rezervat timp pentru grădina mea. Ies căpșunile, fructele de pădure, cireșe, vișine, de toate. Rodii, lămâiul este în floare, aștept să văd cum se mișcă și mandarinul", ne-a povestit Andreea Marin, tare încântată de munca și de grădina ei.

De ce a devenit nostalgică vedeta

Andreea Marin îi duce nespus dorul mamei sale și a devenit nostalgică acum aproape o săptămână când a postat câteva poze din copilărie pe rețele de socializare. Dacă ar mai fi trăit, mama vedetei ar fi împlinit 75 de ani.

Azi, mama mea frumoasă ar fi împlinit 75 de ani, de n-ar fi devenit înger la numai 36... E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri că legătura noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru  inima și devenirea mea", a ținut să trasmită acum 6 zile Andreea Marin care și-ar fi dorit ca mama ei să îi stea alături în tot ceea ce a construit până acum. Vedeta a găsit un sprijin bun și în tatăl ei.

"Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele! Gând bun către cer!", a mai completat Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net