Denisa Tănase a trăit un coșmar: «Curg apele pe mine şi nu pot să mă opresc din tremurat»

Ultima actualizare:

Denisa Tănase a trecut printr-o experiență teribilă recent, chiar în momentul în care avionul în care se afla se pregătea de aterizare. Solista a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că soțul ei i-a fost alături, dar că a tras o sperietură zdravănă. 

Pe solistă au trecut-o toate palpitațiile atunci când avionul în care călătorea a avut probleme cu puțin timp înainte de aterizare. Se pare că aeronava a întâmpinat o furtună puternică care a creat turbulențe în timpul zborului. 

Nu rata nici: Ele sunt vedetele care au afaceri parfumate. Denisa Tănase şi Ramona Gabor, super-succes cu colecţiile lor

,,A fost rău. La aterizare am trecut chiar pe sub un nor foarte negru și cred că am trecut printr-o ploaie torențială pentru că se vedea ca o perdea întunecată și avionul a început să facă stânga, dreapta. Nu șpot să vă reproduc suta la sută pentru că în momentul ăla de frică pierezi contactul cu realitaea și nu-ți mai aduci aminte exact. Eu mă țineam foarte strâns de scaun și involuntar am început să fac exerciții de respirație. Eram în spate și automat cred că am simțit chestia asta mult mai tare decât mijlocul și  fața avionului.", a povestit Denisa pe Instagram. 

Hey! Sigur vrei să afli și: Denisa Tănase, adevărul despre afacerile din Dubai. Cum a ajuns fetița de la Bambi regina luxului

Soțul Denisei i-a fost alături în timpul incidentului 

Contactată de Click! pentru a ne relata mai multe despre această experiență, Denisa Toma nu a dorit să insiste foare mult asupra acestui episod, dar ne-a asigurat că soțul ei a fost cu ea s-o liniștească și că acum se simte bine.

Solista ne-a povestit că la momentul respectiv tocmai se întorcea din Germania, unde participase la un eveniment, în cadrul căruia a celebrat un an de când business-ul ei de cosmetice se află pe piața locală din zonă.

Ambițioasă din fire, vedeta preferă să lase ce-a fost rău în urmă și să vorbească despre cariera, pe care și-a construit-o pas cu pas, în ultimii patru ani. Denisa deține un brand de cosmetice, ce se află de patru ani pe piață, iar în momentul în care l-a întâlnit pe actualul soț, Mircea Brânzei, proiectul a evoluat într-un business prosper. 

,,Sunt bine. Soțul meu călătorește pese tot cu mine. Mă întorcean din Germania, de la un eveniment, unde am aniversat un an de la lansarea pe piața locală a brandului personal de cosmetice. Noi avem un brand lansat în urmă cu 4 ani, iar acum avem filiale în 47 de orașe din opt țări. Este o afacere de familie. Mircea se ocupă de proiectul imobiliar, eu de business-ul de cosmetice. Raluca, sora mea, este de asemenea implicată.", ne-a mai spus Denisa. 

Cine este Denisa Tănase

Denisa Tănase 37 de ani a devenit cunoscută publicului din România la începutul anilor 2000 când a făcut parte din trupa Bambi, alături de sora ei Raluca Tănase. În prezent cele două s-au retras din muizcă, iar Denisa s-a transformat într-o adevărată femeie de afaceri. 

Ea s-a căsătorit în 2019 cu Mircea Brânzei, specialist în domeniul imobiliarelor. Cei doi au pus bazele unei afaceri care se desfășoară în mai mult locații, inclusiv în Dubai. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net