Dieta «relaxată» cu care Diana Dumitrescu a reușit să dea jos 5 kg dintr-un foc!

Diana Dumitrescu a dezvăluit că are de gând să revină la silueta cu care se mândrea în adolescență, așadar a apelat la ajutorul unui specialist în acest sens. Actrița nu și-a dorit o dietă „draconică”, astfel că în prezent a dezvăluit că a adoptat o cură care îi permite să mănânce aproape tot ce își dorește, dar o ajută să și slăbească!

Diana Dumitrescu a explicat că a trecut printr-o perioadă cu fluctuații de greutate, așadar s-a decis să ia atitudine și să renunțe la kilogramele pe care nu și le mai dorește, însă de data aceasta să se și mențină rezultatul.

Citește și: Diana Dumitrescu s-a pozat complet nemachiată: «Merit să fiu iubită și așa»

Diana Dumitrescu ține o psiho-dietă

În trecut, actrița a făcut eforturi pentru a ține o dietă strictă, care a avut rezultat, însă atunci când a renunțat la ea, kilogramele s-au pus la loc, de aici și fluctuația despre care vorbea vedeta TV. 

În prezent, Diana a apelat la ajutorul unui specialist, care i-a recomandat psiho-dieta, de care actrița este extrem de încântată. 

„În primă fază am slăbit anul trecut 10 kg într-adevăr, cu o dietă foarte strictă, cu mâncare cântărită, dată de un nutriționist. După care m-am îngrășat la loc vreo 7 kg și nu am reușit foarte mult timp să slăbesc.

Iar acum cu ajutorul psiho-dietei am reușit să mai dau jos 5 kg și sunt în continuare sub dietă, dar este o dietă extrem de relaxată, în care mănânc cam ce vreau.”, a declarat actrița pentru revista Viva

Citește și: Diana Dumitrescu a spus abia acum cu ce s-a confruntat după naștere: "Am cedat nervos, eram epuizată”

Diana Dumitrescu a slăbit 5 kg într-o lună și jumătate. Vrea să ajungă la 50 și ceva de kg

Actriței îi este destul de ușor să urmeze psiho-dieta și nu face eforturi prea mari în acest sens, nefiind nevoie să se abțină de la mâncărurile pe care și le dorește. 

În momentul de față, Diana Dumitrescu cântărește 60 de kilograme, însă ține în continuare psiho-dieta deoarece greutatea ideală pe care vrea să o atingă trebuie să înceapă cu „5”, a glumit ea, adică în jur de 50 și ceva de kilograme. Actrița a reușit să slăbească cinci kilograme într-o lună și jumătate.

Aș vrea să înceapă cu 5 oricum, să fie 53 sa fie 55, 57, nu m-am hotărât, dar mă uit, îmi place cum arăt. Când o să zic „gata”, atunci o să mă opresc. M-am învățat să îmi iau la mine o salată, o supă și atunci mi-a fost foarte simplu să mănânc în timpul zilei.

Pentru că nu mâncam dimineața și mâncam doar la prânz, după care terminam filmările pe la 7, mă duceam acasă și mâncam, adică era foarte simplu de ținut. Când ajung pe platouri (de filmare n.r) am foarte multă energie.”, a completat actrița de la Kanal D.

Ce presupune psiho-dieta

Unul dintre principiile pe care le abordează această dietă este intermittent fasting, adică mănânci în decursul a 8 ore, după care faci 12-16 ore pauză, e în funcție de fiecare cum se hotărăște să țină. Ce fac eu acum nu vreau să se rezume la o lună, două trei, ci vreau să devină un mod de viață.”, a mai declarat Diana Dumitrescu. 

Actrița a explicat că s-a obișnuit să nu consume mâncare într-un anumit interval, astfel că dieta nu îi pune probleme. Mai mult decât atât, Diana are de gând să transforme această cură într-un mod de viață, deoarece este încântată de rezultate. Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi, din 2018, iar împreună au un băiețel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net