Diana Matei, accident înfiorător pe scenă! „Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!”

#Exclusiv Click!

Diana Matei, frumoasa solistă a tarafului Cleante, a avut parte de mai multe accidente nedorite pe scenă, de-a lungul carierei sale. Pe unul dintre ele, însă, nu-l va uita prea ușor.

Viața de artist nu este deloc ușoară! Pe scenă se mai întâmplă și o serie de accidente nedorite, unele mai mici, altele, însă, destul de grave. Diana Matei, solista Tarafului Cleante, nu o să uite niciodată cel mai infiorător incident de care a avut parte chiar în timpul unui concert.

I-a intrat un ciob în picior și nici măcar nu și-a dat seama. Solista a avut nevoie ulterior, la ieșirea din scenă, de îngrijiri medicale.

Mi-a intrat un ciob măricel în picior, chiar în timp ce eram pe scenă. Povestea amuzantă a fost că eu nici nu l-am simțit, decât atunci când am dat să ies de pe scenă.

Când am terminat de cântat, atunci m-a lovit o durere cruntă în picior. Lăsasem și o urmă așa impresionantă de sânge.

Adevărul este că atunci când sunt pe scenă, eu sunt ca și hipnotizată, e adrelina aia, poate să cadă și cerul pe mine! Nu am ajuns la spital, s-a rezolvat acolo la fața locului”, ne-a povestit solista toată tărășenia, la petrecerea Viva.

Diana Matei: „Am rămas și fără gene în concerte! S-au prelins!”

Acesta nu fost singurul incident de care Diana Matei a avut parte în plin concert.

La o altă zi de oraș, îmi amintesc că am rămas și fără gene. Aveam o perucă cu breton blondă și atât de tare am transpirat că s-a dus tot machiajul, s-au dezlipit și s-au prelins genele. De atunci, nu mai port perucă!”, ne-a mai spus solista.

Diana Matei și-a cunoscut soțul la un eveniment: „Mi-aș mai dori o fetiță”

Diana Matei (41 de ani) și soțul ei muzicianul Marian Cleante s-au cunoscut la un eveniment și s-au căsătorit după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, pe Ianis, în vârstă de aproape 10 ani, dar își mai doresc și o fetiță.

Ianis este la karate, pleacă în catonament. În august abia,  mergem într-o vacanța că abia atunci am și eu 5 zile libere.

Mi-aș mai dori un copil, dar viața mea de artist e super aglomerată. Eu sunt perfecționistă ca mamă, eu vreau să fiu 100 la sută cu copilul meu, dar, dacă va vrea Dumnezeu, cine știe poate ne dă și fetiță”, ne-a mai mărturisit solista.

Noi ne-am cunoscut la un eveniment, după o divergență. Gândindu-mă puțin în trecut, faptul că eu am plecat la 13 ani de acasă, iar el având un spirit foarte protector, a fost un lucru foarte important pentru relația noastră. Ulterior a fost un lucru patern, a fost atent și grijuliu cu mine și eu aveam nevoie de asta, chiar dacă nu știam lucrul acesta”, a spus Diana Matei, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net