Diana Matei are un trup de sirenă! Solista tarafului Cleante, parada costumelor de baie în Zanzibar

Diana Matei (41 ani) își trăiește viața din plin. De câte ori simte nevoia de relaxare și odihnă, frumoasa artistă pleacă în câte o vacanță exotică împreună cu soțul ei, Marian Cleante, alături de care face super echipă nu doar în viața de cuplu, ci și pe scenă.

Diana Matei a făcut parada costumelor de baie
Diana Matei a făcut parada costumelor de baie

Anul trecut, cei doi artiști s-au bucurat de mai multe escapade romantice împreună, în Mexic, la Roma, iar cum a început noul an, Diana Matei a fost nerăbdătoare să își arate trupul de zeiță în Zanzibar, acolo unde a poposit într-un sejur de lux, alături de soțul ei și a făcut de-a dreptul parada costumelor de baie, optând pentru mai multe modele colorate și asortându-și la un moment dat vestimentația chiar și cu apa cristalină din Zanzibar. 

Citește și: Diana Matei, secretul siluetei la 40 de ani: «E singura variantă ca să îmi mențin greutatea»

Diana Matei știe că are cu ce, așa că nu se sfiește niciodată să își expună trupul fără cusur pe rețetele sociale, de oriunde s-ar afla. În Zanzibar – Tanzania, Diana Matei nu a stat doar la plajă ci s-a bucurat și de o vizită în safari, acolo unde a fost fascinată de toate animalele pe care le-a putut admira de aproape, precum girafe și alte exemplare absolut superbe. “Încă o zi superbă s-a terminat”, “Nu am cuvinte la descriere! Albastrul suprem, atât!” sau “Prima zi în Zanzibar! Paradisul are culorile perfecte!”, au fost descrierile care au însoțit pozele postate de Diana Matei pe rețelele de socializare.

Iată și: Diana Matei, poze fierbinți în vacanța din Mexic! Populăroasa a arătat tot!

Nu își refuză cartofii prăjiți o dată la 3 luni

Într-un interviu pentru Click!, Diana Matei ne mărturisea cât de bine și împlinită se simte la vârsta de 40 de ani. 

„Eu întotdeauna am fost adepta echilibrului din toate punctele de vedere și cumva  cred că am găsit acest echilibru. Am găsit o balanță în viața mea, în sensul în care mi-am echilibrat programul foarte bine și timpul pentru familia mea,  copilul meu, care este foarte important, și cred că atâta timp  cât funcționează e bine și mai cred că sunt și  norocoasă din punctul ăsta de vedere.

Am o viață frumoasă de familie, am și aici un echilibru extrem de bine fundamentat, lucrurile sunt pe un făgaș foarte bun și normal și firesc, nu știu dacă am făcut ceva în mod special pentru asta, cred doar că așa se întâmplă lucrurile în viața mea. Mă simt foarte bine la 40 de ani și cred că este cea mai bună perioadă din viața mea, cred că mă simt cel mai bine de până acum!”, ne declara îndrăgita solistă, anul trecut.

Cum mănâncă și cum reușește să aibă grijă de alimentația ei, Diana Matei ne-a povestit că este pofticioasă dar are mereu grijă să nu exagereze și gustă câte puțin din orice.

„Ca alimentație, tot se întâmplă să mănânc o dată la 3 luni  niște cartofi prăjiți, dar nu într-o cantitate foarte mare. Chiar dacă mănânc câte puțin, gust din orice, nu cred niciodată din scosul din alimentație al unor alimente, deci sunt gurmandă, sunt pofticioasă.

Îmi place să mănânc cartofi prăjiți, îmi place să mănânc brânzeturi,  sunt înnebunită după lactate, îmi plac dulciurile, astea care sunt foarte  calorice îmi plac foarte mult doar că întotdeauna găsesc o variantă. Îmi place să gătesc tradițional, îmi plac mâncărurile românești, îmi plac pastele, mâncărurile italienești, am încercat să găsesc o variantă să combin mâncare sănătoasă. Întotdeauna dacă mănânc carne, să pun salată lângă, la fel și brânzeturile, le consum cu ceva verde lângă, un dulce îl mănânc la 2-3 ore distanță de o masă principală.

Încerc să mănânc fruct, să înlocuiesc dulcele cu fruct și după ora 7 seara să nu prea mai mănânc. Dacă se poate, să nu mănânc deloc, alcool nu prea consum, uneori un pahar de prosecco sau un pahar de vin sau când ies în oraș, și alcoolul îngrașă dar eu nu am această problemă”, a mai completat Diana Matei în interviul acordat acum ceva timp pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina