Diana Matei și Marian Cleante, escapadă romantică la Milano! Cum au aniversat 20 de ani de relație

Diana Matei (40 ani) și Marian Cleante și-au făcut un frumos cadou aniversar și au ales o destinație numai bună pentru a sărbători acolo cei 20 de ani de relație.

Diana Matei și Marian Cleante, vacanță la Milano

Artiștii au hotărât să plece într-o mică escapadă la Milano, așa cum le stă bine unor îndrăgostiți incurabili. De fiecare dată când simt nevoie să își încarce bateriile sau să se relaxeze, Diana Matei și Marian Cleante își rezervă câteva zile doar pentru ei și pleacă în destinații de poveste.

În luna ianuarie cei doi soți s-au bucurat de peisajele exotice din Zanzibar iar acum, pentru că a fost o ocazie specială în viața lor, s-au gândit că cel mai bine e să se plimbe câteva zile în Italia, la Milano.

„Așa suntem noi doi….un doi într-unu perfect în imperfecțiunea noastră! De 20 de ani visam împreună, râdem împreună, plângem împreună. Parcă uitându-mă în urmă n-au trecut degeaba, nu? Greutățile ne-au întărit, bucuriile ne-au dat și mai mult curaj! Hai, “La mulți ani, nouă!!!”, a împărtășit Diana Matei cu fanii.

Diana Matei și Marian Cleante s-au căsătorit după 15 ani de relație și au împreună un băiețel, pe Ianis, în vârstă de aproape 9 ani.

Artista și-a cunoscut soțul la un eveniment

„Noi ne-am cunoscut la un eveniment, după o divergență. Gândindu-mă puțin în trecut, faptul că eu am plecat la 13 ani de acasă, iar el având un spirit foarte protector, a fost un lucru foarte important pentru relația noastră. Ulterior a fost un lucru patern, a fost atent și grijuliu cu mine și eu aveam nevoie de asta, chiar dacă nu știam lucrul acesta”, a mărturisit Diana Matei în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea” de la ProTV.

Se menține în formă făcând foamea

Diana Matei are o siluetă de invidiat. Chiar artista declara la un moment dat pentru Click! faptul că face foamea pentru a se menține în formă.

„Nu mănânc! Mi-e foame tot timpul! Nu mănânc din 2002. Sunt foarte atentă cu mâncarea, gust, sunt foarte pofticioasă. Îmi place cafeaua!”, povestea Diana Matei anul trecut pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net