Diana Matei, vacanță de vis cu soțul! Artista are un corp de invidiat. „Mi-e foame tot timpul”

Diana Matei (42 de ani) face senzație, în aceste zile, pe plaja din Maldive. După o perioadă aglomerată de concerte, artista împreună cu soțul său au ales să plece într-o vacanță de cinci stele... tocmai în Maldive. Conștientă de atuurile sale feminine, vedeta nu ezită să pozeze sexy.

În cele mai recente imagini de pe contul de socializare al Dianei Matei, solista Tarafului Cleante, putem vedea ce corp perfect de sirenă are aceasta. Blondina s-a lăsat fotografiată de blițurile aparatului foto în timp ce era la plajă, la bronzat, cu picioarele în apă.

Pentru un bronz perfect, Diana a ales să poarte un costum de baie minuscul, din două piese, tigrat, iar peste a optat pentru o bluză vaporoasă – special pentru plajă, care se asorta perfect.

„Fac mișcare, fac sport, am o viață oricum ocupată. Sunt mămică fulltime, sunt soție, sunt artist și programul meu este extrem de încărcat. Încerc să îmi organizez programul de masă, încerc să îmi organizez programul prin care mă bucur și eu de un răsfăț, de o împachetare, de un tratament anticelulitic, programul cu sala. Încerc să merg la sală de 3 ori pe săptămână, uneori reușesc, alteori nu reușesc, depinde”, spunea artista pentru Click!

De asemenea, artista ne mai mărturisea că răsfățul culinar a devenit pentru ea un lux:

„Nu mănânc! Mi-e foame tot timpul! Nu mănânc din 2002. Sunt foarte atentă cu mâncarea, gust, sunt foarte pofticioasă. Îmi place cafeaua!”.

Apreciată de fani

În urma imaginilor postate, artista a primit aproape două mii de like-uri și zeci de comentarii din partea prietenilor virtuali în doar câteva ore.

„Să ai o vacanță pe placul tău, frumoasă Diana”, „Ești o femeie plăcută și o artistă minunată! Îmi ești foarte dragă”, „Sunteți superbă”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere primite de divă din partea fanilor pe contul său de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net