Diana Șucu arată într-o formă de zile mari! Cum reușește soția lui Dan Șucu să se împartă între „meseria” de mamă și afaceri

La cei 48 de ani din Buletin, Diana Șucu se laudă cu o siluetă de invidiat și cu un chip luminos și natural. Soția afaceristului Dan Șucu (61 ani) a mărturisit cum reușește să se ocupe atât de ea, cât și de creșterea celor doi copii pe care îi are cu afaceristul, și totodată să se ocupe și de acțiunile caritabile. 

Diana Șucu / foto: Arhiva Click!
Diana Șucu / foto: Arhiva Click!

În cel mai recent interviu oferit presei, Diana Șucu a mărturisit că activitățile zilnice o epuizează deseori și, cu toate că au trecut mai bine de 2 ani de când nu a mai fost într-o vacanță, își găsește relaxare în vila din Snagov. 

Diana Șucu: „Pentru noi familia este extrem de importantă”

Recent, soția afaceristului a mărturisit că ultima perioadă din viața sa a fost una extrem de încărcată, motiv pentru care nu a mai avut atât de mult timp pentru ea, deoarece se dedică a fi o mamă și o soție model.

„Sunt o mamă extrem de implicată. Sunt o mamă 'cloșcă' și jandarm. Eu sunt jandarmul de serviciu. Îmi fac timp pentru toate: pentru fundație, pentru showroom, pentru familie. Spre exemplu, ca și regulă, în general la ora 17-18 plec de la magazin pentru că îmi doresc să fiu acasă atunci când copiii vin acasă. În weekend sunt alături de copii. Pentru noi familia este extrem de importantă”, spune Diana Șucu, pentru Ego.ro.

În timpul liber pe care-l are, Diana Șucu are de gând să îl dedice familiei, îndeosebi creșterii și dezvoltării pe plan profesional a copiilor Petru Andrei și Dan Matei. 

„Timp liber sincer am. Îmi fac timp pentru sală, îmi fac timp pentru familie. Întotdeauna familia este pe primul plan. Recunosc că nu prea am mai fost în vacanțe. De vreo doi ani de zile nu am mai plecat pe nicăieri. Deloc. Pentru că băieții noștri sunt mari, cel mare învață, a aplicat pentru facultate, am fost extrem de ocupați. Așa că de doi ani de zile efectiv îmi este dor să simt miros de vacanță. Singura vacanță pe care am avut-o a fost așa, în vară, am stat la Snagov. Avem o casă la Snagov și acolo a fost vacanța noastră”, precizează Diana Șucu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net