Ce familie frumoasă are milionarul Dan Șucu! Diana: „La mulți ani, iubitule!”

#Exclusiv Click!

25 aprilie e o zi foarte importantă în familia Șucu. Dan Șucu, omul de afaceri care deține 50% din acțiunile clubului de fotbal Rapid, a împlinit 60 de ani. Dar ziua are o însemnătate aparte și pentru că, la aceeași dată, aniversează căsătoria cu Diana. Se împlinesc 16 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Așadar, e dublă sărbătoare, așa că familia s-a întrunit pentru a petrece cum se cuvine. 

Fotoreporterii Click! au surprins imagini deosebite cu omul de afaceri Dan Șucu. Acesta a fost văzut marți, 25 aprilie, în jurul prânzului, în zona de Nord a Capitalei, la intrarea într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante.

Până aici, nimic deosebit. Părea a fi o zi ca oricare alta și putea fi vorba despre o întâlnire de afaceri. Însă ne-au atras atenția invitații: soția, cei doi fii pe care afaceristul îi are cu Diana – Dan Matei (16 ani) și Petru Andrei Cristian (14 ani), și o doamnă despre care am aflat că este chiar mama domnului Șucu. A fost vorba, așadar, despre o importantă întâlnire, dar nu de afaceri, ci cu membrii familiei.

Curioși să aflăm mai multe, reporterii Click! au contactat-o pe Diana Șucu, iar aceasta a lămurit „misterul”. „Astăzi sărbătorim două evenimente importante. Este ziua de naștere a soțului meu și, tot astăzi, se împlinesc 16 ani de când am devenit oficial soția lui Dan! Pe 4 august 2005, iubitul meu m-a cerut de soție, iar pe 25 aprilie 2007 am oficializat relația noastră. Îmi doresc să fim sănătoși și fericiți împreună încă 60 de ani de acum înainte”, a spus Diana Șucu, în exclusivitate pentru Click!

Diana Șucu: „Sărbătorim două evenimente importante”

Am întrebat-o pe Diana dacă e în plan și o vacanță în această perioadă, având în vedere motivul sărbătorii. Din păcate, programul foarte încărcat nu le permite acest „lux”. „Nu avem timp! Avem o perioadă complicată, Dani are examene și se pregătește intens. Plus că amândoi băieții sunt foarte focusați în aventura Rapid! Ei se antrenează zilnic și au meciuri în fiecare săptămână, așa că nu avem acum timp și de vacanță. Iar noi, ca părinți, nu am plecat niciodată fără copii”, a mai spus, în exclusivitate pentru Click!, Diana Șucu.

Au apărut apoi și pe rețelele sociale imagini de la evenimentul familiei Șucu. Însoțite de o superbă declarație de dragoste. „Mulțumim, Mama Mioara (mama domnului Șucu, n.r.), pentru minunea din viețile noastre! Să ne trăiască mulți ani! Să fie toată viața iubit de Dumnezeu! La mulți ani, iubitule! Bărbatul meu iubit! Te iubesc!”, a scris Diana Șucu, în dreptul fotografiilor publicate pe contul său de Instagram.

Diana Șucu: „Îmi place foarte mult să stau acasă cu familia mea, să gătesc”

De când l-a cunoscut pe Dan Șucu, Diana nu mai trăiește în lumina reflectoarelor, așa cum era obișnuită pe vremea când era prezentatoare tv, dar este mai fericită ca atunci. „Duc o viaţă deloc spectaculoasă. Îmi place foarte mult să stau acasă cu familia mea, să gătesc, să citesc, să ascult muzică. Am o viaţă foarte simplă”, mărturisea ea de curând, pentru revista OK!

În același interviu, a făcut mărturisiri despre relația cu renumitul om de afaceri: „Cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. (...) Nu este dimineaţă în care să nu ne spunem «Te iubesc!».

Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri. Din punctul meu de vedere, iubirea ne poate ţine împreună, însă doar atracţia face ca relaţia să nu devină monotonă şi banală. Cred că este important ca omul de lângă tine să se simtă apreciat, iubit, respectat, să nu uităm să ne spunem «Mulţumesc», pentru că existăm unul în viaţa celuilalt, să nu uităm să ne facem declaraţii de dragoste.

Mie şi astăzi mi-e dor de Dan tot timpul, ca în prima perioadă a poveştii noastre, vorbim foarte mult la telefon în timpul zilei, chiar şi atunci când are zile mai complicate şi stă în şedinţe de dimineaţa până seara. Noi râdem, vorbim, ne împărtăşim gândurile, sentimentele cele mai profunde, îmi plac serile în care, după ce culcăm băieţii, ne povestim ce a făcut fiecare peste zi, îmi place să-l îngrijesc, să-l bibilesc ca pe un copil”.

Diana Șucu dedică mare parte din timp activității caritabile

Diana Șucu se ocupă personal de activitățile Fundației Mobexpert / foto: arhiva personală
Diana Șucu se ocupă personal de activitățile Fundației Mobexpert / foto: arhiva personală

Timp de cinci ani, Diana, pe atunci Lăscărescu, a fost vedetă de televiziune – a prezentat știrile la TVR, în perioada 2002-2007. După ce l-a cunoscut pe Dan Șucu, și-a dedicat viața familiei și actelor de caritate.

Pe lângă afacerile pe care le conduce cu mobilier de lux – are trei brand-uri pe care le-a adus în România și le reprezintă, Diana Șucu este dedicată trup și suflet, de mai bine de 17 ani, și Fundației Mobexpert, de care se ocupă personal. De-a lungul timpului, fundația s-a implicat în ridicarea așezământului Sf. Spiridon, a unei case de bătrâni de pe lângă Biserica Sf. Silvestru, a făcut numeroase donații unor cauze umanitare și a ajutat mulți copii cu grave probleme de sănătate.

Problemele de sănătate din familie, când unul dintre copiii săi a fost diagnosticat cu o boală autoimună rară, purpură idiopatică, i-au inspirat pe Diana și pe soțul său să mărească activitatea fundației și să dedice și mai mult timp activității acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net