Dorian Popa, un adevărat spectacol în filmul „Mentorii"! Ce ne anunță că face în această comedie cu Loredana Groza: „Va fi picant!"

#Exclusiv Click!

Lui Dorian Popa (36 de ani) i s-a îndeplinit visul de a juca într-o super comedie!

Se numește "Mentorii" și urmează să ajungă în cinematografe la începutul anului 2025. Despre Dorian Popa știm deja că adoră să fie în pas cu moda și investește foarte mult în haine, însă pe platourile de filmare de la "Mentorii", artistul și celebrul influencer este pus în situații care mai de care mai haioase.

De exemplu, ba nu purta lenjerie intimă la niște probe și repetiții pentru filmări, ba a primit o pereche de chiloți de care s-a mirat atunci când i-a văzut și și-a adus aminte de copilărie.

La fimari s-a mirat de chiloții tetra și ce trebuia să poarte personajul său

„În programul meu scria repetiții! Am văzut ceva styling, dar nu-mi arăta la noi, am văzut la alții. Nu am chiloți!...", se distra Dorin Popa la probe de haine. În plus, când a primit hainele pentru a se schimba pe set, o pereche de pantaloni scurți și una de chiloți tetra, Dorian Popa a exclamat mirat:

Nu am mai văzut așa ceva de la 5-6 ani! Au buzunar... Sunt mișto, ce ai! Am și eu chiloții mei!", s-a amuzat copios celebrul vlogger și influencer pe platourile de filmare de la filmul "Mentorii", care a adunat în distribuție o mulțime de vedete care vor face cu siguranță deliciul publicului.

Și-a dorit mereu să joace într-o comedie și iată că a apărut "Mentorii"

Pe lângă Dorian Popa, în „Mentorii" mai joacă Loredana Groza, cu care artistul ne-a pregătit câteva surprize, se pare, destul de incendiare, dar și Cătălin Bordea, Emil Rengle, alături de iubitul său, Mario Fresh, Mira, Radu Bucalae, Raluca Bădulescu, Bogdan Drăcea și mulți alții.

Dorian Popa este Flex Barbarul

Actrița Carmen Tănase i-a spus la un moment dat lui Dorian Popa că are față să joace într-un film de comedie, după cum ne-a mărturisit chiar tăticul lui Cheluțu pentru Click!

„Încă de pe vremea serialului "Pariu cu viața", unde jucam un rol cât se poate de serios și un rol, care să spunem, că nu se îndepărta foarte tare de realitate, de cum sunt eu în viața de zi cu zi, mi se spunea că ar trebui să joc în comedie, să fac un rol de compoziție. Doamna Carmen Tănase îmi spunea, și îi mulțumesc pentru că mi-a zis că am o față extrem de haioasă și de expresivă, și că ar trebui să joc și comedie pentru că e amuzant.

Nu știam că pot asta, că am aceste calități de la Doamne- Doamne, dar uite că așa, ușor-ușor, cu timpul, am ajuns să am și acest rol mult așteptat. Flex Barbarul este personajul pe care eu îl interpretez în filmul "Mentorii" alături  de protagonistul Cătălin Bordea, Loredana GrozaRadu Bucălae, alături de băieți, prieteni care împărtășesc aceeași pasiune cu mine și anume fitnessul, cum ar fi Andrei Bordeianu, Meco, mai este și super comediantul și actorul Drăcea în film. Este un film senzațional", ne-a mărturisit, exclusiv pentru Click!, Dorian Popa.

„Râdem cu limba până la pământ la filmări"

Dorian Popa interacționează mult în comedia „Mentorii" cu comediantul Cătălin Bordea, dar va avea și niște scene mai deosebite alături de celebra Loredana Groza.

„Personajul Flex Barbarul pe care eu îl interpretez este unul dintre mentorii personajului interpretat de Bordea, și anume Johny Baltă. Nu o să vă pot spune prea multe, dar la filmări râdem cu limba până la pământ și cu gura până la urechi. Dintotdeauna mi-am dorit să pot să joc și eu într-o comedie în care la filmări se râde în hohote. Așa vedeam eu în filmările de tip „behind the scenes" de la Hollywood și ziceam: "Oare o să găsesc și eu vreodată scenariul ăla atât de bun de la filmul  în care voi juca și să râd doar citind". 

Mi-am dat seama de la prima citire că trebuie să fiu în acest film. Știi cum e? Ai două momente dificile atunci când vorbești de un film. Primul este citirea scenariului și al doilea, negocierea. Ambele momente au decurs extraordinar! Le mulțumesc băieților de la Untold, respectiv Magic Makers, pentru că funcționăm perfect și să ne înțelegem din priviri și că totul este la sfert de cheie pentru că este  foarte important pe un platou de filmare. Îl felicit pe regizorul Adrian Tapciuc și pe toți cei care l-au ajutat să scrie acest scenariu, pentru că este colosal și reflectă exact realitatea din zilele noastre", ne-a mai mărturisit Dorian Popa, care ne-a atenționat că trebuie să stăm cu ochii pe el în acest film deoarece va avea și niște scene care vor ridica bine de tot audiența.

„Nu pot să vă spun mai mult, dar vă invit cu drag să vedeți filmul. Nu știu prea multe despre data de lansare, dar știu că este la începutul anului 2025 și știu că vă veți scăpa limba de râs, cum spunea Mamișor, și că o să vedeți niște chestii foarte interesante între rolul interpretat de mine și  rolul interpretat de Loredana Groza! Va fi picant! Atât vă spun!", a mai dat din casă Dorian Popa care știe el ce știe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net