Draga Olteanu Matei, uitată de apropiați? Cum arată mormântul actriței la mai bine de trei ani de când s-a stins din viață

Anul 2020 ne răpea una dintre cele mai îndrăgite artiste ale țării noastre. Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani din cauza unei hemoragii digestive superioare. Acum, după ani de zile, mormântul regretatei artiste a fost filmat de un utilizator al platformei TikTok. 

Cum arată mormântul actriței Draga Olteanu Matei
Cum arată mormântul actriței Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a făcut parte din elita artiștilor români care au marcat istoria cinematografiei românești. Regretata actriță își doarme acum somnul de veci în cimitirul din Piatra Neamț, alături de soțul ei, Ioan Matei, care s-a stins din viață în anul 2014. 

Cum arată acum mormântul lui Draga Olteanu Matei și al soțului 

Draga Olteanu Matei și Ioan Matei își dorm somnul de veci în cimitirul din Piatra Neamț, actrița fiind înmormântată cu onoruri militare alături de bărbatul care i-a fost alături jumătate din viață. 

Recent, pe social media a devenit viral un videoclip cu mormântul regretatei artiste și al soțului ei. Din imaginile puse la dispoziție, se pare că locul de veci nu este vizitat frecvent, mai ales dacă suntem atenți la un mic detaliu: coroana de Crăciun care zace uscată pe mormânt. 

De ce nu a avut copii? 

În timpul vieții, unul dintre cele mai controversate subiecte de care actrița se lovea mereu avea legătură cu faptul că nu și-a dorit să devină mamă. La un moment dat, Draga Olteanu Matei, a rupt tăcerea și a oferit un motiv pentru care nu a devenit mamă, în ciuda faptului că mereu i-a iubit. 

Draga Olteanu Matei și soțul ei, Ioan
Draga Olteanu Matei și soțul ei, Ioan

„Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele.

Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zilele noastre, ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului”, a declarat Draga Olteanu Matei, potrivit unui post TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
image
actualitate.net
image
actualitate.net