După două sarcini pierdute, Cristina Darha a devenit mamă la 42 de ani!

Vă mai aduceți aminte de solista trupei Uni-k? Ei bine, la 42 de ani, Cristina Darha a devenit mamă. După mai multe încercări, fosta cântăreață a reușit să nască primul ei copil.

A devenit mamă la 42 de ani!

Cristina Darha alias Uni-k făcea furori în anii ’90 cu muzica sa, cu piese precum „Se duc clipele”, „O mie de ploi”, “Ai grijă de sufletul meu” sau „Plec”, dar după ce și-a găsit iubirea vieții ei în America, a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Țara tuturor posibilităților din anul 2015.  

Artista a devenit mamă la 42 de ani iar minunea s-a întâmplat pe 21 ianuarie 2023 când, după două sarcini pierdute, Cristina de la Uni-k și-a văzut visul cu ochii și l-a adus pe lume pe băiețelul său, Liam Gabriel.

Artista este căsătorită în America cu un om de afaceri român, pe nume George Comșa. “Bine ai venit pe lume, Liam Gabriel! Darul nostru prețios de la Dumnezeu”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de fericita mămică, Cristina Darha.

Până să ajungă să devină mamă, Cristina a trecut prin clipe dureroase atunci când în 2019 a pierdut două sarcini. A sperat însă că într-o zi își va strânge copilul la piept și iată că așa s-a întâmplat spre sfârșitul acestei luni, cântăreața începând anul 2023 din postura de mămică.

Artista și soțul ei locuiesc la Chicago și doar la 3 luni după ce s-au cunoscut s-au și mutat împreună pentru că a simțit că George  este sufletul ei pereche. De când trăiește în America viața Cristinei Darha s-a schimbat în bine.

Cristina Darha a  fost superstițioasă după ce a rămas însărcinată, mai ales că a avut câteva probleme în trecut, iar până la 3-4 luni aceasta nu a decurs tocmai bine. Cântăreața a anunțat la 5 luni că este însărcinată, după ce a scăpat de toate temerile și bebelușul din burtică se dezvolta exact așa cum se așteptau cu toții.

Fericita mămică nu își mai încape în piele de fericire și se obișnuiește treptat cu bebelușul său și cu nevoile acestuia, fiind ajutată și urmărită îndeaproape de soțul său.

Și ele au devenit mame recent!

Dacă Cristina Darha a devenit mamă la început de an, iată că Andreea Antonescu, Mara Bănică, Cătălina Ponor, Vlăduța Lupău, Denisa Filcea și Yasmine Ody, soția lui Pepe, Corina Caciuc, iubita lui Reghe, au devenit și ele mame. 

Andreea Antonescu și Vlăduța Lupău au născut fată și băiat
Andreea Antonescu și Vlăduța Lupău au născut fată și băiat

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu