După lungi speculații, Theo Rose a spus adevărul! Câți bani ia ca să cânte la nunți: „Doar trupa mea costă 5.000 de euro”

Theo Rose se bucură de mult succes. Artista a bifat, de-a lungul timpului, colaborări pe plan muzical cu artiști consacrați, dar și apariții TV care i-au sporit capitalul de imagine. Și pentru că mulți se întreabă care este suma pe care ea o cere la o nuntă, Theo a făcut declarații. 

Theo Rose este una dintre cele mai populare soliste ale momentului Foto: arhivă Click!
Theo Rose este una dintre cele mai populare soliste ale momentului Foto: arhivă Click!

Cât cere Theo Rose pentru a cânta la o nuntă 

La fel ca mulți alți artiști consacrați, Theo Rose și-a ajustat tarifele pentru evenimentele private, pe măsură ce a căpătat mai mult succes. Artista cere în prezent, numai pentru trupa ei, 5.000 de euro. „Pot să spun că suma a crescut considerabil, partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește bugetul lor. Eu am trupă. Am 8 oameni pe scenă cu mine. Doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro", a spus Theo, într-un interviu, pe TikTok.

În funcție de eveniment și alte servicii pe care le mai oferă (autografe pentru fani, postări pe Instagram legate de eveniment), tariful ei poate ajunge și la 10.000 de euro, potrivit unui interviu acordat de aceasta, anul trecut.

Theo Rose are un program extrem de încărcat

Theo Rose a luat cu asalt peisajul muzical în urmă cu câțiva ani, iar în prezent se bucură de foarte mult succes. În urma participării la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, pe care a și câștigat-o, Theo Rose a început să fie solicitată la din ce în ce mai multe evenimente.

Apariția în emisiuni de la Pro TV precum Masked Singer sau Vocea României, dar și rolul din serialul Clanul i-au adus artistei un succes și mai mare. Pe lângă concerte și emisiuni TV, iubita lui Anghel Damian mai cântă și în cluburi, la evenimente organizate de primării, cum ar fi zilele localităților, la baluri de boboci, petreceri private și evenimente corporate. Pentru fiecare astfel de eveniment, are un anumit tarif.

Theo Rose, îndrăgostită de Anghel 

Viața lui Theo Rose s-a schimbat radical, de când l-a cunoscut pe Anghel Damian. Cântăreața și scenaristul sunt împreună din vara lui 2022. De atunci s-au legat foarte tare, au devenit părinți, iar dragostea crește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net