Durere cumplită pentru Andreea Perju! Vedeta este în doliu: „Sunați-vă părinții dacă îi mai aveți”

Ultima actualizare:

Andreea Perju, una dintre cele mai îndrăgite acrițe din România, trece prin momente dureroase, după ce în urmă cu mai bine de o lună de zile și-a pierdut tatăl. În memoria lui, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de social media, îndemnându-i pe oameni să petreacă timp cu persoanele dragi cât încă mai sunt în viață. 

Andreea Perju suferă după moartea tatălui ei / foto: Social media
Andreea Perju suferă după moartea tatălui ei / foto: Social media

Au trecut mai bine de 27 de ani de când și-a pierdut mama, iar cu câteva săptămâni înaintea sărbătorilor s-a confruntat cu decesul tatălui ei. Despărțirea de părinți doare, sentiment cunoscut doar de cei care au trecut printr-un astfel de eveniment neplăcut. 

Andreea Perju: „Sunt recunoscătoare pentru cei care mă iubesc” 

Andreea Perju a anunțat pe data de 26 decembrie cât de dor îi este de două dintre cele mai importante persoane care au trecut în neființă. Deși nu își mai are părinții în viață, actrița știe că mereu va fi vegheată de sus.

„39 - prezent vs trecut. Am pierdut, dar am și câștigat. Deocamdată îmi adun gândurile și vă mulțumesc pentru fiecare mesaj trimis. Înseamnă mult să văd că vă gândiți la mine chiar și atunci când sunt absentă. P.S.: sunați-vă părinții dacă îi mai aveți. Despărțirea definitivă de ei o să lase un dor imens care nu mai pot fi înlocuit cu nimic. Primul an în care tata nu-mi mai spune „La multi ani” și 27 de ani când am pierdut-o pe mama, dar recunoscătoare pentru cei care mă iubesc cu adevărat și de care sunt înconjurată”, a scris Andreea Perju, pe Instagram.

„Am putut să înțeleg comportamentul tatălui meu”

Actrița alături de tatăl ei / foto: Social media
Actrița alături de tatăl ei / foto: Social media

Actrița a fost nevoită să ceară ajutorul specialiștilor pentru a putea accepta trecutul dureros care i-a fost marcat de comportamentul abuziv al tatălui ei. În trecut, povestea în cadrul unui podcast cum a reușit să depășească acele momente: 

Am reușit datorită terapiei să accept că tot ce a făcut el în relația cu mine, nu a făcut că nu m-a iubit, a făcut cum a știut el și cum a putut. Tocmai dintr-o iubire și dintr-o neputință pe care a simțit-o în tot ceea ce a urmat, așa a crezut el că este bine. Adică, în momentul în care eu am putut să înțeleg comportamentul tatălui meu, chiar dacă a fost agresiv, chiar dacă a fost abuziv și a fost un coșmar, un vis urât, nu a făcut-o că nu mă iubea. Nu a făcut-o intenționat. El a venit, din spate, cu bagajul lui, cu ideea lui despre dragoste, despre ce înseamnă un tată”, a spus la un moment dat  Andreea Perju în cadrul  podcastului moderat de Laura Coman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net