Andreea Perju suferă! Starea de sănătate a tatălui său se deteriorează! „Nimic nu e pentru totdeauna...”

Andreea Perju (38 de ani) a crescut cu un tată abuziv alături, dar în urma terapiei la care a apelat a reușit să treacă peste problemele cu care s-a confruntat în trecut și să își uite părintele. Tatăl actriței se află acum într-un moment de cumpănă, din cauza problemelor de sănătate cu care se luptă de ceva timp.

Andreea Perju are grijă de el pentru că l-a iertat de ceva timp, iar tatăl ei se află într-un centru de sănătate unde este foarte bine îngrijit. Actrița suferă pentru că boala îi dă târcoale tatălui său care este din ce în ce mai firav, așa că a transmis un mesaj pentru copii să își iubească părinții și să se bucure de ei cât timp aceștia mai sunt în viață.

Mâinile lui sunt din ce în ce mai firave. Știu că e îngrijit cum trebuie dar la fiecare întâlnire a noastră realizez cât de greu îmi va fi atunci când nu va mai fi. Și probabil acum sunt în perioada cea mai puternică de conștientizare a faptului că viața este un proces limitat de timp.

De multe ori ne plângem, suntem nemulțumiți, nu ne convine nimic și uităm esențialul: timpul este ireversibil. Trăiește-ți viața cât mai frumos, cu demnitate și recunoștință pentru că nimic nu e pentru totdeauna. Fii bun, nu judeca și îndreaptă-ți atenția către  existența ta. La final ești responsabil pentru  amintirile cu care "pleci" și pentru cele pe care le lași în urmă.

Tata, omul cu care am trăit un roman amestecat cu amintiri din copilărie, dramele adolescenței și lecțiile iertării și iubirii deopotrivă. Azi, cu inima cât un purice dar cu exemplul ambiției și a dorinței de a trăi preluate de la tata. Am simțit să aștern aceste gânduri în rânduri pentru că doare și vreau să mai "scot" din suflet. Sunați-vă părinții, iubiți-i așa cum sunt și încercați să găsiți înțelepciunea necesară pentru  a-i ierta dacă v-au făcut să suferiți", îndeamnă, cu ochii în lacrimi, Andreea Perju.

Tatăl Andreei Perju a împlinit 67 de ani în luna septembrie și s-a bucurat de faptul că a reușit să stea în preajma celor două nepoate ale sale din partea actriței, Ada și Mara.

67 de ani. Tata. Ieri a fost ziua lui și cred că în ultima perioadă e foarte mult despre el. De 3 ani îmi arată ce înseamnă ambiția, demnitatea și dorința de a trăi chiar și atunci când alții sunt și au fost sceptici. M-am gândit mult dacă să pun această poză și am ales să da. E e bunicul fetițelor și tatăl meu până la capăt.

Nu e simplu, chiar deloc dar suntem recunoscători că  în ultimii 3 ani am putut să devenim conștienți de importanța relației tată-fiică. L-am iertat și am înțeles că nu i-a fost ușor. A făcut cum a știut el dar  acum fiecare "te iubesc" pe care mi-l spune valorează cât ani lumină", posta Andreea Perju pe data de 24 septembrie.

„A fost un coșmar, un vis urât!”

Andreea Perju și-a deschis inima și a povestit despre ce relație a avut cu tatăl său în cadrul unui podcast.

„Am reușit datorită terapiei să accept că tot ce a făcut el în relația cu mine, nu a făcut că nu m-a iubit, a făcut cum a știut el și cum a putut el. Tocmai dintr-o iubire și dintr-o neputință pe care a simțit-o în tot ceea ce a urmat, așa a crezut el că este bine.

Adică, în momentul în care eu am putut să înțeleg comportamentul tatălui meu, chiar dacă a fost agresiv, chiar dacă a fost abuziv și a fost un coșmar, un vis urât, nu a făcut-o că nu mă iubea. Nu a făcut-o intenționat. El a venit, din spate, cu bagajul lui, cu ideea lui despre dragoste, despre ce înseamnă un tată”, a spus la un moment dat  Andreea Perju în cadrul  podcastului moderat de Laura Coman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net