Andreea Perju, rol de directoare de grădiniță în „Bravo, tată!”: „În prima zi de filmare, mi s-au înmuiat genunchii”

#Exclusiv Click!

Comedia “Bravo, tată!”, care se va difuza începând din această duminică, de la 20.00, la Antena 1, are o distribuție de excepție. Pe lângă cei patru protagonişti, Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel, care apar în situaţii dintre cele mai bizare și vor face deliciul telespectatorilor, trei actrițe superbe își vor face apariția în cel mai nou serial de comedie de la Antena 1: Andreea Perju, Ana Odagiu și Diana Cavallioti. Toate sunt extrem de încântate că au avut ocazia să joace împreună în acest frumos proiect.

Andreea Perju (38 de ani) a primit cu brațele deschise propunerea de a juca în serialul „Bravo, tată”! Are rol de directoare de grădiniță și e fosta soție a lui Cosmin Natanticu în cea mai nouă producție de la Antena 1. Andreea Perju a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cât de mare îi este bucuria pentru că a fost cooptată să joace într-un serial TV pe care îl aștepta cu brațele deschise.

Andreea, cum ai primit propunerea de a juca în serialul „Bravo, tată”, de la Antena 1?

L-am primit în viața mea cu mare bucurie și cu mare recunoștință. În ultimii ani mi-am alocat aproape tot timpul proiectelor de scurtă durată pentru că restaurantul meu, Arezzo, a fost cumva prioritatea mea numărul 1. Da, îl mai am, și cred că ăsta a fost pasul, după 8 ani de zile în care am simțit că am o echipă exact pe sufletul meu în care  pot avea încredere și mă pot baza pe ea, să pot să duc proiectul ăsta până la bun sfârșit , fiind implicată 100%.

Ce rol ai în „Bravo, tată”?

Ce rol pot eu să am? Un rol de directoare. Sunt directoarea gradiniței "Albă ca Zăpada". Toți copiii serialului sunt la after și la grădinița  mea. Eu sunt fosta soție a lui Flavius, unul dintre tătici,  Natanticu. Avem o fetiță împreună, pe Nina, care este  aleasă pe sprânceană, este minunată fetița aceasta. De aici se nasc tot felul de ițe și de situații amuzante, ca în viața de zi cu zi, de altfel. Îmi place acest proiect și mă ține atât de ocupată, restaurantul,  copiii, proiectele online plus serialul, timp pentru mine nu am deloc. Chiar sunt fericită că fac asta, îmi doream să se întâmple dar  la momentul potrivit și se pare că vara aceasta a fost cu noroc!

Ai revenit la Antena 1!

Am revenit la Antena 1 și știi că mă bucur! Castul e foarte reușit! Mi se pare că distribuția este  foarte valoroasă. Gașca de la „Bravo, tată!” e mișto și aici nu mă refer doar la oamenii din fața camerelor, mă refer  inclusiv și la cei din spatele camerelor, pentru că la un astfel de proiect e foarte  importantă energia din echipă. Fiind atât de mulți oameni e foarte important ce dai și ce primești și am reușit. La început, în prima zi de filmare, mi s-au înmuiat genunchii. Când am ajuns acolo și am văzut o echipă de 70 de oameni  care se învârteau în jurul meu și roiau, mi-a fost puțin greu să-mi readuc aminte și să mă adaptez dar noroc că a fost de scurtă durată greutatea asta, pentru că a fost frumoasă.

Ți se întâmplă multe chestii foarte tari. Casă nouă, proiectele astea frumoase. La un moment dat probabil că o să vină și ceva care să te împlinească, să te liniștească, sufletește!

Să știi că eu sunt un om foarte împlinit. Dacă am învățat un lucru  important, am învățat  să trăiesc în prezent, să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și am învățat,  inclusiv în zilele mai puțin bune sau chiar foarte  proaste, să încerc să văd la finalul zilei partea pozitivă a lucrurilor. Pentru mine, lucrurile astea  sunt extrem de importante și cred că  mă bucur și sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru pe care îl  primesc. Să nu ai impresia că în viața mea e numai bine și roz  continuu, doar că oamenii, în general, își doresc să vadă partea bună a lucrurilor din viața noastră, persoanele publice, pentru că  zic că le avem și noi pe ale noastre. Însă eu îmi păstrez autenticitatea și la mine pe profil  nu o să vezi numai lapte și miere, o să mai vezi din când în când și lucruri mai puțin frumoase dar care  cumva fac parte din viața fiecărui om.

Te prinde anul nou cuplată sau fără plată?

Mie nu-mi place să fiu datoare și sigur nu mă prinde cu datorii și e un lucru important.  Deocamdată mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și cumva  tu știi că eu nici înainte nu vorbeam despre viața mea personală, cu atât mai mult nu voi vorbi acum, pentru că e important să mă știe lumea dintr-un anumit punct de vedere și pe partea profesională cred că sunt un om care are de demonstrat și mai are timp să arate ce poate și de ce este capabil, așa că zic să  vorbim despre aceste lucruri, Andreea Perju, actrița! (râde)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net