Eliza și Cosmin Natanticu au împlinit cinci ani de căsătorie! Își doresc enorm să devină părinți: „Ne lăsăm în mâna Domnului!”

#Exclusiv Click!

Unde este Cosmin (42 de ani) și Eliza Natanticu (33 de ani) este mereu voie bună! Cei doi artiști, care sunt de zece ani împreună și de cinci ani căsătoriți sunt mai fericiți ca niciodată. Contactată de Click!, cântăreața ne-a mărturisit cum a sărbătorit împreună cu soțul său cele două mari evenimente aniversare care au fost în această perioadă în familia lor.

„Să știi că nu am făcut nimic spectaculos pentru că suntem prinși cu munca. Nu am putut călători așa că am ieșit împreună cu finii noștri la un restaurant. Când am împlinit zece ani de relație, adică anul acesta, soțul meu m-a dus într-o vacanță romantică la Praga unde am fost pe un jazz boat (plimbare cu barca – n.r) și ne-am plimbat romantici prin Praga iar pe 9 septembrie, când am împlinit cinci ani de căsătorie cum am spus nu am făcut nimic special”,  a declarat Eliza Natanticu pentru Click!

Pe lângă asta, soțul Natanticu a vrut să spună public, postând un mesaj însoțit de o imagine alături de Eliza cât de mult își iubește partenera de viață.

„Acum cinci ani împreună și la unison am zis un mare DA! Te iubesc mai mult decât atunci și nu mai puțin decât ieri Eliza Natanticu. Multimim și nașilor care ne-au fost alături mereu și sper să rămână așa până la final Mihai și Cătălina Bobonete”, a scris Cosmin pe contul său de socializare.

Își doresc un copil

Chiar dacă sunt o familie frumoasă atât acasă cât și pe scena cei doi au un mare of în suflet și anume că încă nu sunt părinți.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern”, spunea Eliza Natanticu recent pentru Click!

Click! spune

Eliza Natanticu este o actriță și o cântăreață, care este pe val la ora actuală. Blondina a participat la show-ul Asia Express, de la Antena 1, unde a reușit să ajungă în vizorul publicului. Însă, până să colaboreze cu trustul Intact, Eliza a participat în 2016 și la concursul X Factor, unde le-a arătat tuturor ce voce impecabilă are.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net