Soția lui Cosmin Natanticu, dezvăluiri despre copil. De ce nu a rămas Eliza însărcinată până acum: „O să mai încercăm”

#Exclusiv Click!

Cosmin (42 de ani) și Eliza Natanticu (33 de ani) trăiesc o iubire ca în basme de 13 ani, dintre care de 4 ani sunt și căsătoriți! Întrebarea de pe buzele tuturor, de atâta timp, este...când vor deveni părinți! Astfel, că simpatica actriță ne-a spus faptul că acest lucru nu depinde de ei, deoarece atât ea cât și Cosmin, își doresc acest lucru, însă totul stă doar în mâna lui Dumnezeu!

Cosmin și Eliza Natanticu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu prin intermediul unei prietene comune iar de atunci au rămas împreună! Mai ales că după nouă ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească, pe 9 septembrie 2018, în cadrul unei ceremonii în aer liber la Pădurile Regale din Corbeanca, unde nași de cununie au fost Mihai Bobonete şi soţia sa, Cătălina.

„Ne lăsăm în mâna Domnului”

Timpul a trecut iar cei doi se pare că sunt împreună mai bine ca niciodată având în vedere că atât Eliza cât și Cosmin vor să își mărească familia în viitorul apropiat...cu un bebeluș!

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern.

Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic, am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a declarat Eliza Natanticu, pentru Click!

Eliza Natanticu, pusă pe fapte mari

Soția lui Cosmin Natanticu are planuri mărețe atunci vine vorba de evoluția sa pe plan profesional, dar și pe partea aspectului său fizic, cu care este foarte atentă. Astfel, încearcă pe cât posibil să se mențină mereu în formă și să aibă un trup de divă, ca pe coperțile glamour.

„În perioada următoare urmează să scot o piesă nouă cu un artist din Cuba, o să vedeți, o să fie ceva frumos. Plus că vom avea și mult mai multe proiecte ca anul trecut. M-am apucat de o dietă să mai slăbesc. Este un regim americănesc în care mănânc orice și nu mă îngraș.

Mai exact, fac 20 de minute de mișcare pe zi și am trei mese. Am reușit să slăbesc în două săptămâni și jumătate patru kilograme ceea ce este foarte bine. Am mâncat aseară un burger vegan și uite că nu s-a pus nimic pe mine”, a conchis, pentru Click!, Eliza Natanticu.

Click! spune

Eliza Natanticu este o actriță și o cântăreață, care este pe val la ora actuală. Blondina a participat la show-ul Asia Express, de la Antena 1, unde a reușit să ajungă în vizorul publicului. Însă, până să colaboreze cu trustul Intact, Eliza a participat în 2016 și la concursul X Factor, unde le-a arătat tuturor ce voce impecabilă are.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net