Detalii cutremurătoare despre viața de film a Elizei Natanticu. Mama ei a murit, iar bunicul a fost ucis de Ceaușescu. «Au fost zile în care nu am avut ce mânca»

Ultima actualizare:

Eliza Natanticu surprinde mereu publicul cu buna ei dispoziție, însă fosta concurentă de la Asia Express ascunde drame teribil de triste ce i-au marcat profund viața. 

Detalii cutremurătoare despre viața de film a Elizei Natanticu
Detalii cutremurătoare despre viața de film a Elizei Natanticu

Eliza Natanticu are mereu zâmbetul pe buze în fața camerelor de luat vederi, iar optimismul ei s-a făcut remarcat și în timpul competiției Asia Express, unde a participat alături de soț.

Artista a fost totuși greu încercată de viață și a dezvăluit pentru prima dată dramele copleșitoare prin care a trecut în copilărie. Vedeta a povestit că a fost crescută doar de mama ei, deoarece tatăl le-a părăsit pe vremea când Eliza avea doar un an. 

Pentru a justifica lipsa tatălui, mama Elizei îi spunea că acesta este aviator, deși părintele vedetei era actor de meserie. 

Cea mai dificilă lovitură pe care a suferit-o a fost atunci când la vârsta de doar 11 ani, micuța Eliza rămas fără mama ei, întrucât femeia s-a din viață după o lungă suferință, cauzată de o boală crâncenă. Artista a fost crescută de bunica ei, care era de fapt soția lui Virgil Trofin, un important om de pe scena politică, din perioada ceaușistă. 

Mama a suferit de cancer, poate suferința s-a adunat și din cauza faptului că a fost părăsită. În general, sentimentul de dragoste neîmpărtășită și de abandon naște în organism o chestie destul de nasoală. Poate că asta i s-a întâmplat ei. Am rămas cu bunica mea, dar și aici este o poveste interesantă. Ea a fost soția lui Virgil Trofin, om important în politică pe vremea lui Ceaușescu”, a menționat Eliza Natanticu. 

Bunicul Elizei Natanticu a fost otrăvit de Ceaușescu

Eliza a relatat și cum bunicul ei, Virgil Trofin, a fost ucis din ordinul lui Ceaușescu, deoarece bărbatul se declara împotriva sistemului impus de șeful statului. 

Bunicul meu a fost practic omorât de Ceaușescu, a fost otrăvit. Era foarte iubit de români și a propus egalitate pentru toată lumea.

La urma urmei, știu de la bunica faptul că i s-a pus otravă în mâncare. Iar doctorul, cel care a făcut autopsia, i-a zis bunicii mele acest lucru și a dispărut. Moartea lui este destul de suspectă, dar nu s-a vorbit de chestia asta. Bunica mi-a povestit că oamenii nu au avut voie să vină la înmormântarea lui, doar familia a putut participa”, a dezvăluit Eliza Natanticu. 

Când bunica Elizei a rămas văduvă, și-a crescut nepoata singură dintr-o pensie mizeră. Eliza a povestit cum adeseori nu aveau bani de mâncare, cu toate acestea bătrâna s-a străduit să aibă cât mai bine grija de nepoata sa. 

Eliza Natanticu a refuzat să locuiască cu tatăl ei

A doua mare suferință a Elizei a fost atunci când, la 18 ani, a rămas complet singură pe lume, căci bunica ei a murit. Bătrân reprezenta întreg ,,universul" pentru Eliza Natanticu.

Bunica s-a dus când aveam 18 ani. Bunica a rămas singură, fără soț, a trecut de la un trai de viață foarte bun, cu vile pe aleea Modrogan, la o viață modestă, locuia cu o nepoată dintr-o pensie mizeră. Au fost zile în care nu am avut ce mânca după moartea mamei. Bunica primea o pensie de 300 de lei lunar, ce era să facă? Nu își permitea să plătească întreținerea sau mâncarea, era foarte slabă, dar făcea cumva să pună pe masă măcar un cartof”, a adăugat ea pentru ego.ro

Artista a mărturisit că după moartea mamei, tatăl ei a pus-o să aleagă între a locui alături de el, cu bunica ei. Eliza a ales fără să stea pe gânduri respectând jurământul pe care l-a făcut față de sine după moartea mamei. 

L-am mai văzut pe tata, la 7 ani, iar după ce a murit mama a intervenit mai mult în viața mea. M-a pus să aleg dacă vreau să stau cu bunica sau să locuiesc cu el și cu soția lui, dar am refuzat. Bunica era universul meu, nu concepeam să stau fără ea. Am făcut o promisiune pentru mama și bunica, că nu o să le părăsesc niciodată. Nu o să vând niciodată apartamentul în care am stat”, a spus artista. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net