Andreea Perju, cuprinsă de tristețe în a doua zi de Crăciun: „O lună de când tu...”

Andreea Perju (38 de ani) a avut câteva luni de suferință în ultima vreme. Tatăl ei s-a luptat cu o boală nemiloasă și s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Chiar spre sfârșitul lunii octombrie, actrița mărturisea în mediul online că părintele său este din ce în ce mai firav și îndemna atunci copiii să își iubească părinții și să se bucure de ei cât timp aceștia mai sunt în viață. Se pare însă că, tatăl Andreei Perju, a pierdut lupta cu viața acum o lună de zile și abia ieri, în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, vedeta a anunțat cât de mistuită este de dor. 

 „26 Decembrie - o lună de când toate s-au transformat în altceva. O luna de când tu ai plecat la mămica și eu am rămas aici cu fetițele care au fost lumina ochilor tăi. Mi-e dor, dar n-am încotro, merg mai departe. Mai am un hop, pe 2 ianuarie, când va fi prima dată când telefonul nu o să-mi sune și n-o să-mi spui „La mulți ani!, dar știu că mă vezi de SUS. Te iubim dincolo de cuvinte!", a postat Andreea Perju, pe Instagram, iar mesajele de părere de rău și condoleanțe au început să curgă.

Tatăl Andreei Perju a împlinit 67 de ani în luna septembrie și s-a bucurat de faptul că a reușit să stea în preajma celor două nepoate ale sale din partea actriței, Ada și Mara.

„A fost un coșmar, un vis urât!”

Andreea Perju nu a avut întotdeauna o relație bună cu tatăl său din cauza comportamentului abuziv și agresiv al acestuia. Actrița a povestit în cadrul unui podcast cum a fost nevoită să recurgă la terapie și să accepte tot ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Am reușit datorită terapiei să accept că tot ce a făcut el în relația cu mine, nu a făcut că nu m-a iubit, a făcut cum a știut el și cum a putut. Tocmai dintr-o iubire și dintr-o neputință pe care a simțit-o în tot ceea ce a urmat, așa a crezut el că este bine. Adică, în momentul în care eu am putut să înțeleg comportamentul tatălui meu, chiar dacă a fost agresiv, chiar dacă a fost abuziv și a fost un coșmar, un vis urât, nu a făcut-o că nu mă iubea. Nu a făcut-o intenționat. El a venit, din spate, cu bagajul lui, cu ideea lui despre dragoste, despre ce înseamnă un tată”, a spus la un moment dat  Andreea Perju în cadrul  podcastului moderat de Laura Coman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net