El este al cincilea finalist iUmor. Studentul la teatru care l-a impresionat chiar și pe Cheloo

Ultima actualizare:

Darisian Ștefan Luncanu şi-a adjudecat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. Tânărul de doar 20 de ani le-a impresionat puternic pe Delia și Monica Bîrlădeanu, jurata-surpriză a ediţiei, cu numărul său de magie, dar mai ales cu energia și carisma de care a dat dovadă. Telespectatorii l-au trimis direct în finala iUmor.

El este al cincilea finalist iUmor
El este al cincilea finalist iUmor

Student la teatru şi în timpul liber magician, Darisian i-a cucerit pe cei prezenţi în platoul iUmor cu modul spectaculos în care şi-a prezentat trucurile de magie. Încă de la început i-a scos la joc pe cei patru juraţi, provocându-i la un truc de cărţi.

În timpul jurizării Delia, Monica Bîrlădeanu, jurata-surpriză a ediţiei și Mihai Bendeac au fost de acord că momentul lui Darisian Ștefan Luncanu a fost demn de numărul maxim de Like-uri, iar pentru a se asigura că tânărul primește ceea ce merită au început o muncă de convigere cu juratul Cheloo, despre care se ştie faptul că nu este un fan al numerelor de magie.

I-au cântat „Fă-te om, alungă gândul necinstit”, iar Mihai Bendeac l-a rugat pe Cheloo să-și imagineze că Darisian este fiul lui. „Ai avut un număr emoționant. Am clipit și am gâfâit tot timpul", a spus amuzat Cheloo, care într-un final a dat cel de-al patrulea Like al jurizării. Telespectatorii au fost cei care l-au trimis apoi pe Darisian direct în marea finală a sezonului 12 iUmor. Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Monica Bârlădeanu a făcut senzație pe scena iUmor

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, cel de-al doisprezecelea sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru. 

Cel mai recent jurat-surpriză care a încântat publicul cu apariția total neașteptată pe scena de la iUmor a fost Monica Bârlădeanu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net