Ela Crăciun a dat călătoriile exotice pe o vacanță cu rulota

Ultima actualizare:

Cunoscută pentru multiplele și nu de puține ori luxuriantele sale vacanțe, Ela Crăciun a uimit pe toată lumea, atunci când a decis să pornească într-o aventură cu totul altfel. Vedeta a ales să meargă alaturi de familia ei cu rulota, într-una dintre cele mai originale vacanțe experimentate până acum de celebra mămică.

,,Este frumos, însă nu voi mai repeta experimentul. Vacanța aceasta este foarte dorită de Alex, soțul meu, care de foarte mulți ani îmi propune să mergem cu toții cu rulota. Acum că a crescut și Nicho puțin, am decis într-un final să ne aventurăm.

Eu sinceră să fiu nu aveam nicio așteptare, pentru că nu este genul meu de vacanță, dar oricum sunt mereu deschisă când vine vorba de încercat ceva nou. În plus, rulota arăta extrem de bine, așa că nu am fost greu de convins”, a declarat Ela Crăciun.

Pe lângă mirajul peisajelor superbe pe care Ela Crăciun are astfel ocazia să le viziteze îndeaproape, au fost însă și câteva inconveniente care au mai temperat entuziasmul întregii deplasări, cel puțin în ceea ce o privește pe îndrăgita prezentatoare tv.

,,Lipsa spațiului de depozitare a dus la mult timp alocat căutării hainelor, iar atunci când călătorești alături de copii, lucrurile parcă se complică și mai mult. Există însă și multe avantaje, cum ar fi timpul petrecut împreună și bucuria de a fi alături de copii, unde mai pui că nu avem un program fix și avem mereu mașina cu noi.”, a concluzionat Ela Crăciun.

Ce locații a vizitat Ela Crăciun în vacanță cu rulota?

Printre locațiile vizitate, în această vacanță autentică, de Ela Crăciun și familia sa se numără și Sighișoara, Sibiul, unde a vizitat Muzeul Astra, dar și destinații de vis precum Valea Zânelor sau Alba.

În prezent, Ela Crăciun pregătește o nouă lansare de carte destinată de această dată adolescenților și părinților de adolescenți, care va cuprinde sfaturi practice de gestionare a celor mai delicate situații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net