Ela Crăciun s-a bucurat din plin de vară, cu 4 vacanțe și peste 20 de costume de baie

Ultima actualizare:

Cu toate că declara de curând că își dorește foarte mult un concediu doar pentru ea, Ela Crăciun s-a bucurat vara aceasta în total de patru vacanțe, toate alături de familia sa.

1 ela craciun jpg jpeg

A ales de fiecare dată destinații însorite, în care să petreacă timp de calitate cu familia și prietenii, iar acum se pregătește din plin de începerea unui nou an școlar care poate fi o mare provocare atunci când ai trei copii de vârste diferite.

Citește și: La ce reguli renunță Ela Crăciun, în vacanță?

,,Vara asta ne-am bucurat din plin de patru vacanțe, toate la mare. Am fost în Grecia, la un superb resort din Creta, de două ori am stat la Reina del Mar, în Bulgaria și o dată la Thracian Cliffs, unde sărbătoresc de fiecare dată aniversarea nunții noastre. Din toate aceste vacanțe bineînțeles că nu a lipsit colecția mea de costume de baie. Eu am o mare pasiune pentru costumele de baie.

Nu rata nici: Ela Crăciun a sunat la Poliție, după ce a fost agresată de un șofer violent

De când l-am născut pe Alex însă, pe corpul meu au rămas niște semne, așa că port costume de baie întregi. Așa că pentru a nu mă plictisi, îmi place să am de fiecare dată când merg în vacanță câte un costum diferit pentru fiecare zi. Am deja în total peste 20 de costume de baie”, a declarat Ela Crăciun încântată de bilanțul verii sale.â

Vezi și: Ela Crăciun răspunde la cele mai grele întrebări: „Este dificil când eşti mamă punct”

Ela Crăciun își pregătește copiii pentru noul an școlar

Celebră autoare, coach de parenting și nu în ultimul rând realizator și prezentator tv, Ela Crăciun știe că acum vacanța se apropie de final și a început deja pregătirile, pentru a da start cu ușurintă unui nou an școlar pentru toți cei trei copii ai săi, toți aflați în forme de învățământ diferite.

Provocarea va fi una pe cinste căreia Ela trebuie să îi facă față alături de fiul său Alex (16 ani), fiica sa Alesia (10 ani) și mezinul Nicholas, în vârstă de doar 3 anișori.

Pentru comunitatea sa se anunță o perioadă plină de sfaturi și recomandări menite să îi ajute atât pe părinți, cât și pe micuți să se bucure de nou an școlar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net