Elena Gheorghe a topit zăpada după ce s-a dezbrăcat la - 2 grade! Cât de bine arată în costum de baie

Ultima actualizare:

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ilie au lăsat în urmă agitația din București pentru a petrece câteva zile de relaxare într-un peisaj de poveste. Destinația pe care au ales-o a fost Poiana Brașov. 

Elena Gheorghe se află în vacanță la munte
Elena Gheorghe se află în vacanță la munte

Elena Gheorghe este mama a doi copii, un băiat pe nume Nicholas Răzvan, în vârstă de 11 ani și o fetiță de cinci ani, Amelie Nicole. La 36 de ani, Elena Gheorghe arată precum o adolescentă și are un tonus extraordinar. Întodeana a fost adepta machiajului lejer și a unei diete echilibrate, iar acest lucru este evident dacă privim ultimele fotografii pe care le-a distribuit artista pe contul personal de Instagram. 

Aflată în vacanță în Poiana Brașov, Elena Gheorghe a profitat de zăpadă, dar și de piscinele exterioare încălzite ale hotelului în care este cazată alături de Cornel Ilie. 

Solista nu a ratat ocazia de a se fotografia pe marginea piscinei, iar imaginile sunt unele spectaculoase. Într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, Elena Gheorghe a pozat precum un fotomodel, iar admiratorii au complimentat-o. Fotografiile au fost apreciate de peste 11.000 de persoane în mai puțin de 7 ore de la publicare. 

Artista a distribuit și un instantaneu în care apare alături de cel cu care este căsătorită din anul 2011, Cornel Ilie. Fericirea se poate citi, cu ușurință, pe chipurile lor. 

În ciuda frigului de afară, căci termometrele indicau -2 grade Celsius, după cum a povestit Elena, solista s-a distrat pe cinste la piscină și jacuzzi, iar atmosfera a fost una plăcută. 

Elena și Cornel sunt căsătoriți de 11 ani 

Nu de puține ori Elena a vorbit la superlativ despre cel care îi este partener de mai bine de un deceniu. Elena consideră că soțul ei este persoana alături de care va îmbătrâni și se consideră norocoasă pentru faptul că alături de el trăiește o poveste de dragoste ca în povești. 

Nimic nu e mai frumos pe lume decât să trăieşti «o poveste de dragoste adevărată», acea dragoste pură pe care n-o întâlneşti decât o singură dată în viaţă după părerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutăţi, peste defecte, peste orice şi nu se stinge niciodată. În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r. Mandinga), chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins şi îi mulţumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta", declara Elena Gheorghe.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net