Elena Merișoreanu a ajuns împreună cu fiica Raluca de urgență la medic! Ce intervenții își fac cele două

#Exclusiv Click!

Ajunsă la venerabila vârstă de 77 de ani, Elena Merișoreanu a intrat în reparații capitale, de o bună bucată de vreme. Zilele trecute, artista a ajuns din nou la medicul estetician, însoțită de data aceasta de fiica ei, Raluca. Iată ce intervenții estetice își fac cele două! 

Elena Merișoreanu vrea să-și aranjeaze gușa: „Trebuie să o ridic cumva” A făcut deja o blefaroplastie 

Elena Merișoreanu a decis că, la 77 de ani, a venit vremea să treacă printr-o serie de intervenții estetice de amploare. Artista este nemulțumită în acest moment de aspectul gușei, care atârnă în mod inestetic, drept urmare a ajuns zilele trecute la medicul estetician.

„Nu știu ce să fac cu gușa asta! Toate parcă ar merge, sunt mulțumită cum arăt în rest, dar cu gușa asta nu știu ce să fac, trebuie să o ridic cumva. 

Vreau să îmi bag niște fire pentru ridicarea pomeților și a gușei sau să-mi facă domnul doctor niște injecții ca să scap mai ușor, mai fără dureri”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Medicul estetician Alin Bortolini a găsit soluția ideală pentru ca artista să scape de gușă fără dureri. 

„Se poate face un lifting sau ceva injectabil, sunt anumite substanțe care stimulează sinteza de colagen și ne mai ajută puțin”, a precizat medicul Alin Bortolini. 

Recent, interpreta de muzică populară a mai trecut printr-o intervenție de înfrumusețare și anume cea de blefaroplastie superioară (ridicarea pleoapelor superioare – n.r).

Mi se lăsaseră pleoapele și nu mai vedeam bine deloc. Nu a fost nimic dureros. Am simțit doar o mică înțepătură. Intervenția a durat în jur de 10-15 minute și a mers foarte bine. Îmi pun și botox pentru riduri”, ne-a mai spus Merișor.

Elena Merișoreanu a apelat de când se știe la numeroase trucuri de înfrumusețare. Cântăreața și-a tatuat în trecut buzele, sprâncenele și linia de tuș de la ochi.

Raluca, fiica Elenei Merișoreanu, va fi supusă unei intervenții de abdominoplastie

Raluca, fiica Elenei Merișoreanu, are la activ două nașteri, în urma cărora abdomenul s-a lăsat vizibil. Tânăra va suferi, zilele acestea, o abdominoplastie, pentru a arăta bine vara asta, în costumul de baie. 

„Având în vedere că am la activ două nașteri și o vârstă totuși, nici nu prea am fost pe la sală, trebuie neapărat să scap de burta asta inestetică. 

Am decis împreună cu domnul doctor să fac o abdominoplastie”, ne-a spus Raluca.

Medicul Alin Bortolini: „O să îndepărtăm tot surplusul de piele”

„Abdominoplastia este o opțiune excelentă atunci când există o laxitate a pielii în zona abdominală inferioară, sub formă de pliuri sau șorț, ce apare în urma nașterii. Această laxitate poate fi o problemă individuală sau poate fi legată cu lipomatoză.

Procedura este adesea asociată cu liposucția pentru a elimina eficient grăsimea, care provoacă probleme estetice semnificative.

Având în vedere această laxitate a pielii, care apare la orice femeie după naștere, o să îndepărtăm tot surplusul de piele. O să facem o incizie, ca la operația de cezariană, doar că prelungită mai mult în lateral în așa fel încât să reușim să îndepărtăm tot surplusul de piele, să fie totul super strâns, super fit.

Buricul se repoziționează, o să avem o cicatrice ceva mai finuță în jurul ombilicului. Ne ducem cu disecția până sus, la nivelul coastelor, așa că o să rezolvam și abdomenul superior și pe cel inferior. O să fie totul super întins. Cu ocazia asta o să eliminam și cicatricea veche de la operația de cezariană”, a mai precizat medicul estetician Alin Bortolini.

Click! spune

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi. A debutat pe scenă de la 16 ani. Artista s-a născut pe 5 noiembrie 1948, în satul Paroșeni, orașul Vulcan, din județul Hunedoara. A visat de mică să ajungă o mare vedetă, deși acasă nu avea nici lumină electrică, și nici radio. Tatăl artistei cânta la fluier şi de la el a învăţat multe melodii, iar mama şi sora ei cântau și ele atât la lucrul de la câmp, cât şi pe la petreceri familiale.

Elena Merișoreanu este căsătorită de peste 50 de ani cu fostul colonel Viorel Croitoriu. Artista are două fete, patru nepoți și un strănepot. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net